organic Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 před 49 minutami, Pjurcik napsal: po nabídce slevy 10% jsem si udělal radost za dokončení Tritiovky? A kdes nechal kyklopa?
atim Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 Moc děkuji, přijde mi takový údaj zajímavý, na jednu stranu je 25 let dost ale na druhou stranu je to relativně nedávno a všichni i máme v paměti kolik byl tehdy plat a možná i kurz, je to fajn srovnání, Díky!
Pjurcik Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 (upraveno) před 29 minutami, organic napsal: Tritiovky? A kdes nechal kyklopa? Ano, Tritiovky. Po par mesicich noseni jsem si tam nechal dat sklicko z No Date Subu. Ten kyklop me stval, jak z vetsiny uhlu nebylo datum videt. Ted uz se to u autorizovanych servisu delat nesmi, tenkrat to nikdo neresil. To byla doba…. Upraveno 20. února 2023 uživatelem Pjurcik
Pjurcik Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 (upraveno) před 20 minutami, atim napsal: Moc děkuji, přijde mi takový údaj zajímavý, na jednu stranu je 25 let dost ale na druhou stranu je to relativně nedávno a všichni i máme v paměti kolik byl tehdy plat a možná i kurz, je to fajn srovnání, Díky! Ja to mel tenkrat za jeden mesicni plat - delal jsem vedouciho recepce a IT v hotelu v Tashkentu, Uzbekistan. Ted bych jako reditel hotelu za jeden plat na nove Suby nemel. Upraveno 20. února 2023 uživatelem Pjurcik
ondrejm Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XZACM102 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 malé polárky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Dnes naposled, bude se mi stejskat................... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Pohodíčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 EXP II - malé bílé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 Expy na jubilee? zajímavý počin Víťo. Já dnes po dlouhé době Daytony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 před 16 hodinami, tikzot napsal: Pohodíčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Toto nikdy neomrzí, tady je jubilee na místě asi nejvíc co se týče sportovnch modelů
tikzot Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Odesláno 22. února 2023 Díky díky, gmt na jubi jsou pro mě nejpohodlnější rolby a nosim je nejvíc ze všech hodin co vlastním;-)
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 před 3 hodinami, patprom napsal: Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vše ostatní už máš a nosíš, tak by to mohlo klapnout !
M3maniac Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 před 7 hodinami, patprom napsal: Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou boží
Vit Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 V 22. 2. 2023 v 11:11, M3maniac napsal: Expy na jubilee? zajímavý počin Víťo. Já dnes po dlouhé době Daytony. Děkuju Matěji, znáš mě, jsem experimentátor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vsudybyl Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Nejsou vůbec špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se