organic Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 49 minutami, Pjurcik napsal: po nabídce slevy 10% jsem si udělal radost za dokončení Tritiovky? A kdes nechal kyklopa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Bez kyklopa je sleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Moc děkuji, přijde mi takový údaj zajímavý, na jednu stranu je 25 let dost ale na druhou stranu je to relativně nedávno a všichni i máme v paměti kolik byl tehdy plat a možná i kurz, je to fajn srovnání, Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 (upraveno) před 29 minutami, organic napsal: Tritiovky? A kdes nechal kyklopa? Ano, Tritiovky. Po par mesicich noseni jsem si tam nechal dat sklicko z No Date Subu. Ten kyklop me stval, jak z vetsiny uhlu nebylo datum videt. Ted uz se to u autorizovanych servisu delat nesmi, tenkrat to nikdo neresil. To byla doba…. Upraveno 20. února 2023 uživatelem Pjurcik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 (upraveno) před 20 minutami, atim napsal: Moc děkuji, přijde mi takový údaj zajímavý, na jednu stranu je 25 let dost ale na druhou stranu je to relativně nedávno a všichni i máme v paměti kolik byl tehdy plat a možná i kurz, je to fajn srovnání, Díky! Ja to mel tenkrat za jeden mesicni plat - delal jsem vedouciho recepce a IT v hotelu v Tashkentu, Uzbekistan. Ted bych jako reditel hotelu za jeden plat na nove Suby nemel. Upraveno 20. února 2023 uživatelem Pjurcik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 malé polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Dnes naposled, bude se mi stejskat................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Pohodíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 EXP II - malé bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Expy na jubilee? zajímavý počin Víťo. Já dnes po dlouhé době Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 před 16 hodinami, tikzot napsal: Pohodíčka Toto nikdy neomrzí, tady je jubilee na místě asi nejvíc co se týče sportovnch modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Díky díky, gmt na jubi jsou pro mě nejpohodlnější rolby a nosim je nejvíc ze všech hodin co vlastním;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 3 hodinami, patprom napsal: Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky Vše ostatní už máš a nosíš, tak by to mohlo klapnout ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 7 hodinami, patprom napsal: Super Daytona. Snad se jich letos taky dočkám. Dnes k zelenému svetru jedině zelené hodinky Ty jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 V 22. 2. 2023 v 11:11, M3maniac napsal: Expy na jubilee? zajímavý počin Víťo. Já dnes po dlouhé době Daytony. Děkuju Matěji, znáš mě, jsem experimentátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Nejsou vůbec špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se