Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 41 minutami, vonmisses napsal:

Na mně po pravdě taky, nosím je zcela výjimečně. DJ by mi asi taky seděly na mých 18cm víc.

Tiez mam 18 a z toho co mam alebo som mohol dlhsie ponosit sedia DJ najlepsie… lepsie ako 39 Exp, Suby, GMT… mozno Daytony alebo 40 yachty by mohli byt rovnako pohodlne ale ani jedny som nemal moznost dlhsie nosit. Momentalne su pre mna DJ41 na jubi vrchol pohodlia a nositelnosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, vonmisses napsal:

Momentálně doma už žádné😉.

před 4 hodinami, vonmisses napsal:

Momentálně doma už žádné😉.

To jsi čaroděj. Před pár hodinama se jedněma chlubíš na ruce - že je nosíš jen zřídka. V prodejním vlánkně prodáváš taky jedny, ale "vůbec nenošené" s upem taky před pár hodinama. A momentálně doma nemáš už žádné. 🤣 Já to neumím spočítat 😂👍

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Pekos napsal:

To jsi čaroděj. Před pár hodinama se jedněma chlubíš na ruce - že je nosíš jen zřídka. V prodejním vlánkně prodáváš taky jedny, ale "vůbec nenošené" s upem taky před pár hodinama. A momentálně doma nemáš už žádné. 🤣 Já to neumím spočítat 😂👍

Tvl...Frajer je chtěl vidět, tak jsem si je vyfotil,  když už byly na ruce. Pak zpátky do schránky. OMG... podezírani z nepoctivych praktik si vyprošuji.  Mozná by nebylo od věci všímat si důležitějších věcí. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...