Dez123 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 V 2. 10. 2023 v 18:37, dabelM napsal: Díky. Co ti na Daytonách vadí ? Já bych uvítal broušenej tah Šroubovací tlačítko chronographu, hrát si s tím před stopováním je opruz, proto radši moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 I like Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Sometimes less is more! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 36 @ 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 7 hours ago, Melly said: Sometimes less is more! Perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 10 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 17 minutami, vonmisses napsal: Na mna trochu velke ale nadhera… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 6 hodinami, Lukyn77 napsal: 36 @ 39 A buckle comparsion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 48 minutami, Vortex-Tempus napsal: Na mna trochu velke ale nadhera… Na mně po pravdě taky, nosím je zcela výjimečně. DJ by mi asi taky seděly na mých 18cm víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 41 minutami, vonmisses napsal: Na mně po pravdě taky, nosím je zcela výjimečně. DJ by mi asi taky seděly na mých 18cm víc. Tiez mam 18 a z toho co mam alebo som mohol dlhsie ponosit sedia DJ najlepsie… lepsie ako 39 Exp, Suby, GMT… mozno Daytony alebo 40 yachty by mohli byt rovnako pohodlne ale ani jedny som nemal moznost dlhsie nosit. Momentalne su pre mna DJ41 na jubi vrchol pohodlia a nositelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 15 hodinami, vonmisses napsal: Na mně po pravdě taky, nosím je zcela výjimečně. DJ by mi asi taky seděly na mých 18cm víc. Ty máš doma dvoje stejné Sky-Dwellery? Ty jsi srdcař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Před hodinou, Pekos napsal: Ty máš doma dvoje stejné Sky-Dwellery? Ty jsi srdcař Momentálně doma už žádné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Přeju všem pěkný víkend...pomalu padla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Krásné modráky přidám John Playery seru z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 33 minutami, tikzot napsal: Krásné modráky přidám John Playery seru z nich Mal som ich na ruke, no nie s týmto dialom a sú super pohodlné. Gratulujem. Ja s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 2 hodinami, tikzot napsal: Krásné modráky přidám John Playery seru z nich Taky z nich seru Hezká fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 4 hodinami, vonmisses napsal: Momentálně doma už žádné. před 4 hodinami, vonmisses napsal: Momentálně doma už žádné. To jsi čaroděj. Před pár hodinama se jedněma chlubíš na ruce - že je nosíš jen zřídka. V prodejním vlánkně prodáváš taky jedny, ale "vůbec nenošené" s upem taky před pár hodinama. A momentálně doma nemáš už žádné. Já to neumím spočítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 43 minutami, Pekos napsal: To jsi čaroděj. Před pár hodinama se jedněma chlubíš na ruce - že je nosíš jen zřídka. V prodejním vlánkně prodáváš taky jedny, ale "vůbec nenošené" s upem taky před pár hodinama. A momentálně doma nemáš už žádné. Já to neumím spočítat Tvl...Frajer je chtěl vidět, tak jsem si je vyfotil, když už byly na ruce. Pak zpátky do schránky. OMG... podezírani z nepoctivych praktik si vyprošuji. Mozná by nebylo od věci všímat si důležitějších věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se