Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 5 hodinami, dabelM napsal:

LV

IMG_8046.jpeg

V tom hotelu naproti tobě jsem byl. Všechno super, akorát pokoj pro vozíčkáře strašně udušený, tmavý bez oken. Respektive, okno tam bylo do nějakého dvorního traktu.

jinak to tam mám moc rád. A vždycky je to takový rituál. HB, Hanak, GO, zmrzka a domů. 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, African napsal:

S padesáti vzorků? Vybereš jednoduše tu nejlepší? 😅

Nejdřív ochutnám všechny vzorky (cca 60 tenkých koleček) a seřadím si kelímky dle preferencí na stole (u vína zapíšu do katalogu).
Potom už okoštuju po druhé cca 10 preferovaných vzorků a vyberu co mi chuná nejvíc.

Vit_Rol_E2_BL_231111_07___.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

V 13. 11. 2023 v 12:00, Richard Eš napsal:

Dnes tiež AK

IMG_1481.jpeg

Tydle novější až tak netahají za oči jako ta předcházející generace(3-6-9 bez lumi). Ale stejně se mi nelíbily do okamžiku kdy jsem je viděl na živo. Ta zelená je super oživení, a nakonec si myslim bych zvládl i tu generaci předtím.

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, tomato napsal:

Tydle novější až tak netahají za oči jako ta předcházející generace(3-6-9 bez lumi). Ale stejně se mi nelíbily do okamžiku kdy jsem je viděl na živo. Ta zelená je super oživení, a nakonec si myslim bych zvládl i tu generaci předtím.

Mě teda nejvíc tahala za oči ta pětka a vždycky když je vidím první co kontroluju je jestli mají 05 nebo 5.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...