matejcaha Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Moje první, dneska koupené Rolexy. Už jsem je 3 roky okukoval a teď je mám konečně na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 2 hodinami, FrantisekKlm napsal: Moje první, dneska koupené Rolexy. Už jsem je 3 roky okukoval a teď je mám konečně na ruce! gz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 LV a Mucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 dnes takta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 8 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). paráda, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 10 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Za mě nejhezčí kombinace. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 @FrantisekKlm Super, vítej do klubu OP. spolu s přírustkem @bluman to vypadá, že R zase rostou jako po dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 @exell díky díky včera jsem udělal velkou chybu a vyzkoušel si full gold GMT master II a našel si další lásku Chronobundus je nekonečnej. @bluman gratulace, velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 14 hodinami, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Wow gratulace, jsou parádní a dlouho jsi teda nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 5512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) V 15. 11. 2023 v 22:37, bluman napsal: Po cakani asi 1,5 roka (uz si fakt nespominam, kedy som sa na ne zapisal ). Paráda, to je slušný čas. ---------------------------------- EXP II Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) Vsetkym diky za gratulacie. Paradne su, aj ked teda ta hneda je pre mna experiment mimo mojej farebnej komfortnej zony (na batmany ci pepsiny ma nechceli ani zapisat ), ale verim, ze si vybudujeme pekny vztah . Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Gratuluju k novým GMT, v poslední době se mi bico děsně líbí-asi už jsem velkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 52 minutami, bluman napsal: Vsetkym diky za gratulacie. Paradne su, aj ked teda ta hneda je pre mna experiment mimo mojej farebnej komfortnej zony (na batmany ci pepsiny ma nechceli ani zapisat ), ale verim, ze si vybudujeme pekny vztah . Nesmúť, tieto rootbeery sú oveľa krajšie ako batmany a pepsiny, ver mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V 11. 11. 2023 v 9:00, tikzot napsal: Plaveš s nima ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 3 hodinami, martin151 napsal: Plaveš s nima ? Se všema Rkama proč nee..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Dnes pro změnu vytáhnuté (opět) DJ a sledování WATCHcastu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se