Petr15 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Také 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 7 hodinami, Petr15 napsal: Yachty jsou senza… já modrej cifr v jiným podání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Tak to bysme meli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Bubble dial to sice nie je, ale par farbiciek tam mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 18 hodinami, warann napsal: Tak to bysme meli. Luxusni kombo. Ja bych ty dvojky spis uprednostnil v bile, ale to je fuk. Tyhle starsi maji jeste normalni velikost. Skoda, ze je ted delaj ve 42 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 37 minutami, teg napsal: Luxusni kombo. Ja bych ty dvojky spis uprednostnil v bile, ale to je fuk. Tyhle starsi maji jeste normalni velikost. Skoda, ze je ted delaj ve 42 mm. Diky. Nastesti to mam celkem jasny, 42 mm bych rozhodne mit nemohl. No, aspon nemam zadny dilema. Teda ohledne velikosti. Polarky by se mi taky libily, zvlast v kombinaci s tem malejma Expama, ale ted je to takhle a taky se s tim da zit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jsou super. Naivně doufám, že se jednou 40mm Expů II opět dočkáme. Žádný model bych neuvítal víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) @warann Gratulace! Fajnové kombo. A taky relativně slušnej twist od GS ke korunce Já venčím mrňousy. A sem vlastně spoko, ač ty dva milimetry navíc do DJ by mi taky nevadily. Upraveno 26. ledna uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Tak to bysme meli. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 1 hodinou, Maxel napsal: @warann Gratulace! Fajnové kombo. A taky relativně slušnej twist od GS ke korunce Já venčím mrňousy. A sem vlastně spoko, ač ty dva milimetry navíc do DJ by mi taky nevadily. Mrnousove nahodou dobry. Ad ty GS. Mel jsem troje, bylo to fajn, ale po case jsem si musel priznat, ze jsem povrchni snob bez fantazie a ze to pro me tak uplne neni. A jeste k tomu se desne blbe prodavaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 39 minutami, villain83 napsal: Tuhle dvojku jsem taky kdysi mel, myslim teda, ze i v teze dobe, ale zadny jeji spolecny fotky jsem nenasel. Ale pravda je, ze moony jsem mel tak kratce, ze s nima vubec nemam moc fotek. Btw dvouradkovy suby sly do HK, ale to asi nebudou ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Já teda ty 42mm Polárky bezmezně žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) před 45 minutami, warann napsal: Tuhle dvojku jsem taky kdysi mel, myslim teda, ze i v teze dobe, ale zadny jeji spolecny fotky jsem nenasel. Ale pravda je, ze moony jsem mel tak kratce, ze s nima vubec nemam moc fotek. Btw dvouradkovy suby sly do HK, ale to asi nebudou ony. Tyhle suby z HK nejsou. Teda alespon ja je od nikoho z Hradce nebral. Ja jsem obecne spis na vintage hodinky, takze v tomhle two liner modelu jsem nasel takovej kompromis a de facto skoro ideal. Keramika mi nevoni, na tritium a plast nemam jednak prachy, druhak koule. To je sakra tenkej led, na kterej si ani po tolika letech tady zdaleka netroufam. A hlavne je (suby) nemam uplne cerstve. Takze ackoliv bych rad mnohem starsi Submariner, stojim nohama na zemi a zatim dobry... Moony mam podruhy a doufam, ze uz je neprodam. Uplnej ideal by byl taky malinko jinde, ale to je to samy, jak u subu. Mozna tak pred deseti lety, dneska utopie. Takze klid... Upraveno 26. ledna uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @villain83 tak ono to je uz X let, co jsem je prodaval. Kazdopadne rozumim, hlavne jsem je nemel vubec prodavat, je to super kus. Novy (keramicky) modely mi vesmes taky nevoni. Takze pokud nebudes potrebovat novou ledvinu, tak je hlavne neprodavej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Double sorry Upraveno 27. ledna uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna GMT Master II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se