tomas_mpb Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Explorer a Defender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Odměna po náročném dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Skoronajtšot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Vypada to na pohodovy večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Léto nekončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Ze stavby na rychlé kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září V 30. 8. 2024 v 23:31, PetrSefl napsal: Krásné! Zatím první Azzurro Blue DJ41 které tady vidím, sehnal jsem si nový ciferník (původně jsem měl černý + klasické indexy), pak vyfotím až je budu mít zpět u sebe, akorát je mám na Oysteru. Podle mého nejzajímavější cifr na aktuálních DJ41, ty odstíny co “háže” na slunci jsou top. A ta leská IIII. je taky top. Já to měl částečně naopak. Původně jsem přemýšlel nad černým ciferníkem, nakonec ale zvítězila právě tahle modrá. Navíc ve spojení s římskými číslicemi je to pak naprostá pecka. Btw nakonec se udržely celý víkend. Návštěva Sušice, zápalky (mimo jiné) a bonus, příjemné překvapení, menší výstava Martina Janeckého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) před 3 hodinami, adam.ra napsal: Já to měl částečně naopak. Původně jsem přemýšlel nad černým ciferníkem, nakonec ale zvítězila právě tahle modrá. Navíc ve spojení s římskými číslicemi je to pak naprostá pecka. Btw nakonec se udržely celý víkend. Návštěva Sušice, zápalky (mimo jiné) a bonus, příjemné překvapení, menší výstava Martina Janeckého. Máš je moc hezké.. Ja se do nich zakoukal, když byly na prodej se smooth lunetou, ale samozřejmě to chce fluted. Mám DJ2 s černým cifrem, který sice nemá sunburst, ale asi se mi líbí vic než černé DJ41 se sunburstem. Tak se mi podařilo koupit úplně nový Azzrurro ciferník, DJ2 si nechám, nemám srdce je prodat a na střídačku budu mít blue roman. Jsou opravdu nadherné, ten odstín je nádherný, lepší než tmavá modrá co se kombinuje s klasickým indexem, ty má můj kamarád a já jsem na čekačce, kterou už asi ani nevyužiju, no uvidím.. Upraveno 1. září uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Leto ešte v plnom prúde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Staré, ale (moc) dobré.. jak auto, tak hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září frajdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Ještě pár let zpět bych neřekl, že mě bude brát něco se žlutým zlatem a římskými čísly. 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Stezka odvahy z Expy a prckama.... se bojím víc jak oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Ještě pár let zpět bych neřekl, že mě bude brát něco se žlutým zlatem a římskými čísly. Moc hezké Jarku, náhrada za Yachty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 2 minutami, African napsal: Stezka odvahy z Expy a prckama.... se bojím víc jak oni nejsi náhodou z Plzně? byla by to tedy fakt náhoda, ale zrovna kousek od baráku dneska večer taky probíhá stezka odvahy pro děcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 2 minutami, subtitles017 napsal: nejsi náhodou z Plzně? byla by to tedy fakt náhoda, ale zrovna kousek od baráku dneska večer taky probíhá stezka odvahy pro děcka Kdepak, druhá strana republiky....dneska jsme to upekli u pifka, pár děcek, čtyři poloomámený strašidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Právě teď, African napsal: Kdepak, druhá strana republiky....dneska jsme to upekli u pifka, pár děcek, čtyři poloomámený strašidla ideální večer, užívejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se