Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 30. 8. 2024 v 23:31, PetrSefl napsal:

Krásné! Zatím první Azzurro Blue DJ41 které tady vidím, sehnal jsem si nový ciferník (původně jsem měl černý + klasické indexy), pak vyfotím až je budu mít zpět u sebe, akorát je mám na Oysteru. Podle mého nejzajímavější cifr na aktuálních DJ41, ty odstíny co “háže” na slunci jsou top. A ta leská IIII. je taky top. 

IMG_5706.thumb.jpeg.33a4b0007512e2516d36c7c7b8661164.jpeg

Já to měl částečně naopak🙂. Původně jsem přemýšlel nad černým ciferníkem, nakonec ale zvítězila právě tahle modrá. Navíc ve spojení s římskými číslicemi je to pak naprostá pecka. Btw nakonec se udržely celý víkend. Návštěva Sušice, zápalky (mimo jiné) a bonus, příjemné překvapení, menší výstava Martina Janeckého. 

IMG_2077.jpeg

IMG_2078.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, adam.ra napsal:

Já to měl částečně naopak🙂. Původně jsem přemýšlel nad černým ciferníkem, nakonec ale zvítězila právě tahle modrá. Navíc ve spojení s římskými číslicemi je to pak naprostá pecka. Btw nakonec se udržely celý víkend. Návštěva Sušice, zápalky (mimo jiné) a bonus, příjemné překvapení, menší výstava Martina Janeckého. 

IMG_2077.jpeg

IMG_2078.jpeg

Máš je moc hezké.. Ja se do nich zakoukal, když byly na prodej se smooth lunetou, ale samozřejmě to chce fluted. Mám DJ2 s černým cifrem, který sice nemá sunburst, ale asi se mi líbí vic než černé DJ41 se sunburstem. Tak se mi podařilo koupit úplně nový Azzrurro ciferník, DJ2 si nechám, nemám srdce je prodat a na střídačku budu mít blue roman. Jsou opravdu nadherné, ten odstín je nádherný, lepší než tmavá modrá co se kombinuje s klasickým indexem, ty má můj kamarád a já jsem na čekačce, kterou už asi ani nevyužiju, no uvidím..

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jeronimo napsal:

Ještě pár let zpět bych neřekl, že mě bude brát něco se žlutým zlatem a římskými čísly. 

Moc hezké Jarku, náhrada za Yachty?

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, subtitles017 napsal:

nejsi náhodou z Plzně? byla by to tedy fakt náhoda, ale zrovna kousek od baráku dneska večer taky probíhá stezka odvahy pro děcka :) 

Kdepak, druhá strana republiky....dneska jsme to upekli u pifka, pár děcek, čtyři poloomámený strašidla 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...