tikzot Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března před 25 minutami, Monolith napsal: Na zkousku Boží, ty bych bral všema 10!!!. 1
Monolith Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března 1 hour ago, tikzot said: Boží, ty bych bral všema 10!!!. Jsou super, na ruce nejsou citit (coz muze byt pro nekoho mozna i minus), otazka je, jestli jsou opravdu cca 10x lepsi nez Pelagosy (ke kterym jeste mate gumu zdarma) 1 hour ago, Fade said: @Monolith Tak ony opravdu existují! Nazivo jsem je videl poprve.
trog Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Také jsem měl možnost vyzkoušet jedny špeky - Falcon's eye!
Roubass Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 12 minutami, Tomak napsal: To mi připomnělo Daniela Nekonečného Hafanana… 1 1
moco Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 5 minutami, Jarett napsal: Po víkendu úplně na plech ... To jsou ještě ty za 90 kKč z druhé ruky na fóru
Jarett Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 1 minutou, moco napsal: To jsou ještě ty za 90 kKč z druhé ruky na fóru Přesně, na těch se zahojila půlka fóra 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se