michalval Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Jste me tady navnadili s tim kaucukem, tak jsem to zase na par dni prohodil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Noudejt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Ne,proc?Že by ho Ivan viděl na Tvojí fotce. Já tedy takovou fantazii nemám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Aha,tak to mi nedoslo teda,ja jsem teda ani nevedel,co to je vlastne Pacman,musel jsem si to vygooglit:-)
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Aha,tak to mi nedoslo teda,ja jsem teda ani nevedel,co to je vlastne Pacman,musel jsem si to vygooglit:-)Třeba se pletu, jen to tipuju.
ensi Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Spis ten modry obrys pripomina bubaka z pacmana.
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Spis ten modry obrys pripomina bubaka z pacmana. Jako že takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ensi Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Jako že takhle?a8623febfa94994585ec05eb8eced1bc-2.jpgJojo, presne tak mi to prijde.
ivan_989 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Že by ho Ivan viděl na Tvojí fotce. Já tedy takovou fantazii nemám. a8623febfa94994585ec05eb8eced1bc.jpg Podla mna to tam je, a bez extra fantazie
michalval Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Podla mna to tam je, a bez extra fantazie Taky jsme se k tomu společnými silami dopracovali.A Blinkiho jsem Ti tam i domaloval.
ivan_989 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Taky jsme se k tomu společnými silami dopracovali.A Blinkiho jsem Ti tam i domaloval. No sak to som aj od zaciatku mal na mysli Ano, tvoja ilustracia presne vyjadruje co som chcel svojou poznamkou povedat, dik
African Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Kyslíku v krvi až až, tak hurá do sklepa pro archiv :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Fotka včerejší na ruce i dnes, přes mesic jsem je nesundal a za ten mesic +9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se