Tomak Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Jakmile zlatá rybka spatřila mé Rolexky, chtěla abych jí splnil tři přání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dnes v parku na expedici... image.jpegVím,že mně zrak už moc dobře neslouží,ale moc toho tam nevidím - uff ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Vím,že mně zrak už moc dobře neslouží,ale moc toho tam nevidím - uff ... To protoze jsou to 36mm... snad ted lepe, trosku bojuju s tapatalkem... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 No vida,paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 s rybkou dobrý :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Přibližovadlo místní policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Rolex DeepSea na cestách ....... Hongkong airport a největší ROLEX shop, co jsem asi zatím viděl Jinak podle mě je HK rozhodně město, kde je ROLEX a hodinky vůbec nejvíc vidět, chronomagorův ráj. Až si říkám, komu to všechno stíhají prodávat, protože tolik obchodů s hodinkama, jsem v životě neviděl. Taková Dubaj je proti tomu ospalá díra, kde nic nemají. Rolex tu je na každý větší ulici a v každým větším obchodním centru, Omega ještě víc a ostatní značky jsem přestal počítat ... Ze si aj ty vyuzil tu promo cenu Qatar v C do Aucklandu Btw, Hong Kong mam rad, je to ako pises raj chronomagorov...este v ziadnom inom meste som nevidel aby sa luxusne hodinky kupovali doslova na kila ...a rovnako je to aj v predajni LV, tam si pre istotu denno denne kupuju damy kabelky na metre kubicke ( aky to mierny rozdiel oproti takmer prazdnym predajniam u nas v EU ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Ze si aj ty vyuzil tu promo cenu Qatar v C do Aucklandu Nene ... Emirates bussines Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Přezuto na Pepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Přezuto na Pepsi... Pekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Expy laděné do Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nene ... Emirates bussines tak nabuduce vyskusaj Qatar bussines ( C ), z mojho pohladu tak o triedu lepsi ako Emirates a aby sme neboli uplne OT, vyskyt Rolexov v danych lietadlach pod nadpriemerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 tak nabuduce vyskusaj Qatar bussines ( C ), z mojho pohladu tak o triedu lepsi ako Emirates a aby sme neboli uplne OT, vyskyt Rolexov v danych lietadlach pod nadpriemerny Já stejně pořád spím, takže na hodinky moc nekoukám ale je fakt, že nějaký jsem zahlýdl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ze si aj ty vyuzil tu promo cenu Qatar v C do Aucklandu Btw, Hong Kong mam rad, je to ako pises raj chronomagorov...este v ziadnom inom meste som nevidel aby sa luxusne hodinky kupovali doslova na kila ...a rovnako je to aj v predajni LV, tam si pre istotu denno denne kupuju damy kabelky na metre kubicke ( aky to mierny rozdiel oproti takmer prazdnym predajniam u nas v EU )Jo jo, a lidi v tej Číně jsou prý taky supér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Na ruce teď taky, ale hlavně na nové ještěrce. Už sem při výměně tahu za řemen zažil hodně, ale takovej voser jako tady, to teda ne! Budu muset pořídit ten spešl bazmek-véčko na rolády, jinak mě příště vodvezou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Gratuluju, konečně pěkný RC3 řemínek na zimu - následující fáze bude Vulchromatic RubberB a nebo "prodej/výměna"? Ještěrku v pohodě nasadíš i sundáš "vidličkou", vůbec se do té kožky neboj zespod hrábnout, osobně vyzkoušeno... Kleštičky mají smyl hlavně na kovový tah - ale i s nima už jsem před vánoci na kamarádových rolbách zažil "infarktový stav", potom co jedna strana během 2 sekund zapadla jak v reklamě, zatímco s druhou jsem se pak kvůli zakouslé stěžejce mordoval přes 10 minut... Upraveno 1. února 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jo jo, a lidi v tej Číně jsou prý taky supér... Afri, asi si sedim na kabli a nepochopil som. Co maju ludia v Cine spolocne s faktami ze predaj urcitych znaciek v HK je niekolkonasobny oproti predaju tychto znaciek v akomkolvek europskom velkomeste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Afri, asi si sedim na kabli a nepochopil som. Co maju ludia v Cine spolocne s faktami ze predaj urcitych znaciek v HK je niekolkonasobny oproti predaju tychto znaciek v akomkolvek europskom velkomeste? Jsem reagoval na to jak máš ten Hong Kong moc rád, ale nedocvaklo mě že je to kvůli prodeji hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tenhle řemen je opravdu pěknej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se