Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rolex DeepSea na cestách ....... Hongkong airport a největší ROLEX shop, co jsem asi zatím viděl :)

Jinak podle mě je HK rozhodně město, kde je ROLEX a hodinky vůbec nejvíc vidět, chronomagorův ráj. Až si říkám, komu to všechno stíhají prodávat, protože tolik obchodů s hodinkama, jsem v životě neviděl. Taková Dubaj je proti tomu ospalá díra, kde nic nemají.

Rolex tu je na každý větší ulici a v každým větším obchodním centru, Omega ještě víc a ostatní značky jsem přestal počítat ...

Ze si aj ty vyuzil tu promo cenu Qatar v C do Aucklandu ;)

Btw, Hong Kong mam rad, je to ako pises raj chronomagorov...este v ziadnom inom meste som nevidel aby sa luxusne hodinky kupovali doslova na kila :) ...a rovnako je to aj v predajni LV, tam si pre istotu denno denne kupuju damy kabelky na metre kubicke ( aky to mierny rozdiel oproti takmer prazdnym predajniam u nas v EU )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene ... Emirates bussines :)

tak nabuduce vyskusaj Qatar bussines ( C ), z mojho pohladu tak o triedu lepsi ako Emirates ;)

a aby sme neboli uplne OT, vyskyt Rolexov v danych lietadlach pod nadpriemerny 

Odkaz ke komentáři

tak nabuduce vyskusaj Qatar bussines ( C ), z mojho pohladu tak o triedu lepsi ako Emirates ;)

a aby sme neboli uplne OT, vyskyt Rolexov v danych lietadlach pod nadpriemerny 

Já stejně pořád spím, takže na hodinky moc nekoukám :) ale je fakt, že nějaký jsem zahlýdl ...

Odkaz ke komentáři

Ze si aj ty vyuzil tu promo cenu Qatar v C do Aucklandu ;)

Btw, Hong Kong mam rad, je to ako pises raj chronomagorov...este v ziadnom inom meste som nevidel aby sa luxusne hodinky kupovali doslova na kila :) ...a rovnako je to aj v predajni LV, tam si pre istotu denno denne kupuju damy kabelky na metre kubicke ( aky to mierny rozdiel oproti takmer prazdnym predajniam u nas v EU )

Jo jo, a lidi v tej Číně jsou prý taky supér...

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, konečně pěkný RC3 řemínek na zimu - následující fáze bude Vulchromatic RubberB a nebo "prodej/výměna"?  :speak_cool:

Ještěrku v pohodě nasadíš i sundáš "vidličkou", vůbec se do té kožky neboj zespod hrábnout, osobně vyzkoušeno...  :cool02:

Kleštičky mají smyl hlavně na kovový tah - ale i s nima už jsem před vánoci na kamarádových rolbách zažil "infarktový stav", potom co jedna strana během 2 sekund zapadla jak v reklamě, zatímco s druhou jsem se pak kvůli zakouslé stěžejce mordoval přes 10 minut...  :grrr:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Jo jo, a lidi v tej Číně jsou prý taky supér...

Afri, asi si sedim na kabli a nepochopil som. Co maju ludia v Cine spolocne s faktami ze predaj urcitych znaciek v HK je niekolkonasobny oproti predaju tychto znaciek v akomkolvek europskom velkomeste? 

Odkaz ke komentáři

Afri, asi si sedim na kabli a nepochopil som. Co maju ludia v Cine spolocne s faktami ze predaj urcitych znaciek v HK je niekolkonasobny oproti predaju tychto znaciek v akomkolvek europskom velkomeste? 

Jsem reagoval na to jak máš ten Hong Kong moc rád, ale nedocvaklo mě že je to kvůli prodeji hodinek :lol2: :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...