Návštěvník dabelM Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Klobouček , dost dobrá volba za plechový LV Jsou z fóra anebo nové od CZ AD ?
tkol Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Jediná správná volba za plechové LV! Gratuluju, žáby vládnou...
dlubix Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Klobouček , dost dobrá volba za plechový LV Jsou z fóra anebo nové od CZ AD ?Nové od CZ AD, ale už před pár lety Každopádně v kompletce a super původním stavu.
Návštěvník Jagman Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 ale Dlubix jak budeš přehazovat lunetu?
dlubix Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 ale Dlubix jak budeš přehazovat lunetu? Dokoupim černý suby
zoroastro Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Nové od CZ AD, ale už před pár lety Každopádně v kompletce a super původním stavu. Ty brdo, vymenit Kermity za Hulky, zajimava volba ..a koukam do prodejniho vlakna ze ty plechace jsou uz pryc. tak diky ze sis vzpomnel, to je mile
dlubix Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Ty brdo, vymenit Kermity za Hulky, zajimava volba ..a koukam do prodejniho vlakna ze ty plechace jsou uz pryc. tak diky ze sis vzpomnel, to je mile Je mi lito, ale prvni zajemce jsi nebyl a bral jsem to hezky poporade.
semi001 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Njn Pěkně !!! A po druhé už vydrží déle?
kulix Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) U dlubixe??.Dobra volba kamo, akorat za chvilku budes litovat, zes je pustil.. Upraveno 3. března 2017 uživatelem kulix
semi001 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 U dlubixe??. Já to vím, ale chtěl jsem to slyšet od něho
kulix Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Ale je pravda, ze ty plechace mel celkem dlouho.. Aby jsme mu nekrivdili..
dlubix Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Pěkně !!! A po druhé už vydrží déle? To asi ne U dlubixe??. Dobra volba kamo, akorat za chvilku budes litovat, zes je pustil.. Díkes. Neviděl bych to tak hnědě, jsou to jen hodinky a už to neprožívám, jako dřív. Ale je pravda, ze ty plechace mel celkem dlouho.. Aby jsme mu nekrivdili.. To teda... musí to u mě být rekord
tkol Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Jen pruď, já se přidám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sidetone Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Nejfotogenictejsi hodinky na svete:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Na svatého Rolexavem hodinky do lesa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Pekne to mate kluci :-) my jsme aspon na jeden den vypadli na cerstvej vzduch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) sakra, tam nejsou hodinky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2017 uživatelem M3maniac
Josef01 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Pekne to mate kluci :-) my jsme aspon na jeden den vypadli na cerstvej vzduch... To je to návrší nad Ústím n.L.? sorry vtípek No pěknej začátek víkendu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se