M3maniac Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Nene Pepo, Jesenik... Křížový vrch :-)
Tomak Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 stále v lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondras_CZ Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Polárky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Taky se dnes někde nahříváte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Zatím hlavně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Mě se to nějak modrá na hotelu v Trutnově... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 pořád v lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Víkend v přírodě aneb zelená ručka je prostě magická :-)
dlubix Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Máte to pěkný, kluci. Nedělní pohoda...
bobi Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Nedělní pohoda...Přesně,tak to má být .A do barvy to jde také ...
m.n. Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Mně dorazila v pátek zásilka od Mondaniho, tak se celý víkend vzdělávám...
sibirnaya Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Dlubixu, ty vole, muzes mi rict, pro je po par dnech prodavas?
dlubix Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Dlubixu, ty vole, muzes mi rict, pro je po par dnech prodavas? Co kde prodavam zase? Neprodavam... A zacinaji me bavit, tak uz asi ani nemenim Upraveno 5. března 2017 uživatelem dlubix
tkol Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Jsme tu vsichni pacienti... vy se tomu všichni divíte, ale jsme na tom přitom stejně...
tkol Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Máte to pěkný, kluci. Nedělní pohoda...K plechofce vod Plzně by se ti teda hodily víc tyhle, měl by si nad tim popřemýšet... PS: foto ukradené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se