ivan_989 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Tak uz napiste niekto co a kde to je, na fotke super a asi tam chcem ist, pokial to neni v nejakej zaoceanskej tramtarii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Díky moc, pánové! ...tak já Vám to teda řeknu - Hotel Villa Honegg, CH. Je to nádhera, já miluju tenhle ?starý svět?. Akorát teda s watch budgetem si to hledí zpříma do oči, abyste neřekli, že jsem vás nevaroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Ch je fakt slightly above average Okukavam uz dlhsie okolie Pilatus, snad next year..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Díky moc, pánové! ...tak já Vám to teda řeknu - Hotel Villa Honegg, CH. Je to nádhera, já miluju tenhle ?starý svět?. Akorát teda s watch budgetem si to hledí zpříma do oči, abyste neřekli, že jsem vás nevaroval Dobře jsi to popsal, ja myslím že pro vzacnou prilezitost to urcite je spravne misto, teda pro me urcite jen pro extra prilezitost, to se musí zažít tohle:-) Ps: počítam že maj uplne plno že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Dnes na třítisícovce Ankogel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) @M.S.: Na druhem brehu jezera mas jeste Parkhotel Vitznau. Ten taky neni spatnej ;-) Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Díky moc, pánové! ...tak já Vám to teda řeknu - Hotel Villa Honegg, CH. Je to nádhera, já miluju tenhle ?starý svět?. Akorát teda s watch budgetem si to hledí zpříma do oči, abyste neřekli, že jsem vás nevaroval Ups, 3k za noc fakt ne sranda.. ale krasa bez debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Ranní dilema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Dnes na třítisícovce Ankogeljsou prostě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Ranní dilema..samá černá men!!! snad ty dj jsou modrý? chce to trochu rozjasnit nejakou barvou, neeee?:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 dawe09 - magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Ahoj. Jsi v Emiratech nebo ty Waldorf Astoria hotely vypadaji všude stejně? Ras Al Khaimah? Polárky Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem bob.zizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Dej to na,, Maradonu " na levou i pravou a máš po starostechRanní dilema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Celý týden Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Když i tady mě máte za magora, tak si představte, co mi říká manželka Jinak vyhrály dneska Suby. Protože casual. A protože je mám stejně tak nějak nejradši. Dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Grýn is a colore na dnešek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 tizkot: Já mám černou rád Ale DJ jsou modrý. Žabáky mi už dvakrát utekly a ani nevím, jestli je chci (už jsem jednou měl a prodal)..ale asi chci. No a jedny polárky by se tam taky ještě vešly. Koukám po něčem starším, který bych dal na NATO a měl je na lítačku. A pak..a ještě..a tak to známe všichni že.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Ranní dilema..Takový Pepsi/BLNR by tvou sbírku určitě oživily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 BLNR tam byly, chce to LVc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se