patprom Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Krása venkovské zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Exp II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Kdykoliv kámo, prý jen 36 :-) jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Exp II Pěkný, to je katalog nebo plakát? O nějakém chrono plakátu dlouhodobě uvažuji, ale zatím jsem se do ničeho nepustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Je to The ROLEX Magazine issue 08 foceno na vyhlídce Bratislavského hradu - byl jsem se podívat v Sheronu a samozřejmě mě už podle titulky magazín zaujal a ochotný personál mi jej věnoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 už jsem je dával do wristshotů, mám z nich fakt radost. Po návratu z lázní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Vím, jsem trapný :-)ale už dva dny cestuji časem do roku 1990 :-) oba kousky z roku 1990 :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Kurnik ale seknout Ti...ono tech 36mm v tomhle pouzdre ma uplne jinej rozmer co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jsou peckovní a jsem rád, že si je rezervovali sami breptové :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Vím, jsem trapný :-)ale už dva dny cestuji časem do roku 1990 :-) oba kousky z roku 1990 :-)Oboje paráda,ale to Bávo je teda pokochání. Zrovna včera jsem na ně koukal a ty ceny šplhaji pěkně nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 už jsem je dával do wristshotů, mám z nich fakt radost. Po návratu z lázníVypadají dobře (dokonce i na tvých fotkách ) )Doufám, že ne budu mít příležitost je někdy omrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Díky bobe, kochám se vždy když ho ( je ) vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Přírodě se to prostě povedlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Vypadají dobře (dokonce i na tvých fotkách ) )Doufám, že ne budu mít příležitost je někdy omrknout.moje levý ruce, rozjetý oči a starý mobil není dobrá kombinace na foceníTyhle mi zůstanou dlouho, možná nafurt, DJ jsem měl několikrát a každý prodej mě mrzel. Dej vědět až pojedeš okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 moje levý ruce, rozjetý oči a starý mobil není dobrá kombinace na foceníTyhle mi zůstanou dlouho, možná nafurt, DJ jsem měl několikrát a každý prodej mě mrzel. Dej vědět až pojedeš okoloAž pojedeš na zimu vyzvednout zmrzlinové království stav se na café Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Vikend za jedna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Až pojedeš na zimu vyzvednout zmrzlinové království stav se na café V olmiku bych měl byt ve středu, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Podzim je tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 ...a nejlepší podzimní rolexky tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 ...a nejlepší podzimní rolexky tu... Moc pěkné foto. A souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se