Ajaj Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Ajaj ,kam razíš za teplem ?Florida. Údajně jedna z nej destinací pro důchodce . I když teď co jsem sjel celou sérii Narcos, tak mám o klidný dovolenkový destinaci jiný představy
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Skvělý,tak si to tam užij.Hezký svátky .
Tomak Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Pěkný doupě. Kde to je?Hádám punkovej pub anebo zastávka autobusu někde na periferii:-) Jedna napůl shořelá chátrající vilka známého podnikatele z devadesátek stojící v lesíku na kopci, kde často chodím se psem na procházky
Dokusan Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 To je ta Hošnova vila na Strážním vrchu?
Tomak Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Ano je to ona ;-) Spousta movitých lidí si tehdy pěkně znehodnotila dům vnitřním bazénem bez jakéhokoli řešení odvodu vlhkosti, i když tohle asi nebude jedinej důvod, proč teď vila tak chátrá. Lokalita je to moc pěkná. Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem Tomak
Tomak Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Florida. Údajně jedna z nej destinací pro důchodce . I když teď co jsem sjel celou sérii Narcos, tak mám o klidný dovolenkový destinaci jiný představy Taky jsem byl pár let zpátky na Vánoce na Floridě, konkrétně v Miami v hotelu na pobřeží. Díky posunu času jsem si tam nádherně užíval východy slunce, a to spolu s pár běžci, kteří si tam po dřevěných běžeckých dráhách každý den časně ráno dávali do těla.
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 JJ,taky se tam za 4 roky chystám . To půjdu totiž do důchodu .
M3maniac Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Pěkné morisi , pěkné. Já plechový suby.
tmoris Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Pěkné morisi , pěkné. Já plechový suby. nevyhoda bicoloru je, ze clovek zacne casem koukat na fg a to se to sbirani hodinek osklive prodrazuje
M3maniac Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 nevyhoda bicoloru je, ze clovek zacne casem koukat na fg a to se to sbirani hodinek osklive prodrazuje No jak se to vezme :-) u obou verzí ti tady hrozí spojení s kolotočema
M3maniac Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 A při tom se nejedná o kočičí zlato :-)
Exiztence Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Fattie Sent from my iPhone using Tapatalk
Pompone Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Jedna podzimní vzpomínková, vráceno vodě
Ajaj Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Taky jsem byl pár let zpátky na Vánoce na Floridě, konkrétně v Miami v hotelu na pobřeží. Díky posunu času jsem si tam nádherně užíval východy slunce, a to spolu s pár běžci, kteří si tam po dřevěných běžeckých dráhách každý den časně ráno dávali do těla. Tak hoď prosím tipy co se tí líbilo. V podstatě chceme F docela procestovat a začínáme právě v M
Ajaj Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 JJ,taky se tam za 4 roky chystám . To půjdu totiž do důchodu .Šťastný to člověk. Mě vždycky při ročním výpisu od místního důchoďáku přepadnou pocity, jak kdybych dostal od cestovky nabídku cesty na měsíc. Jasně že vím co to je, přibližně kde se to nachází, ale je to tak daleko...
JoyStick Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 PsychoDJ zpet z lazni.Ten cifr je proste uzasnej.
monika1910 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Po včerajšom menšom faux pas, dnes dúfam v správnom vlákne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se