Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jasne, tady je to trochu vic nez u gmt, yachty jsem nazivo nikdy nevide

tikzot: dekuju. Ja bych to proste musel videt v realu. I kdyz vim, ze bez toho by SD nebyl SD, mam s tim problem. Ale to mam i s kyklopem a presto ho trpim. Docela se divim, ze na SD43 toho kyklopa dali...

Tak to ja nemam problem ani s timhle vystouplým sklíčkem ani s kyklopem, teda vadi mi trochu jen s ciste praktickyho hlediska protoze se kolem toho patla sklicko a to me kor v lete privadi k silenstvi;-))

A

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzdyt takhle vystouply safir ma spoustu modelu jen namatkou: yachty, DJ31, GMT (trochu), Daytony...

Presne tak, je to tady trochu vic nez na GMT, ale vubec to nerusi a skoro ani neni videt. Ale na tech daytonach by me to dost zajimalo, kdyztak blejskni az je budes zase provetravat;-)

Odkaz ke komentáři

Me ani moc ne, pamatuju ze SDDS to mely krasne zarovnany s lunetou stejne jako Suby. Spis mi to prijde jako cim nizsi/tenci pouzdro, tim vystouplejsi safir... coz by bylo i vcelku logicky! :D

No i ty me s SD43, koukam po nich uz dlouho... ;) az te prestanou bavit, vis komu se ozvat!! :D

Odkaz ke komentáři

Me ani moc ne, pamatuju ze SDDS to mely krasne zarovnany s lunetou stejne jako Suby. Spis mi to prijde jako cim nizsi/tenci pouzdro, tim vystouplejsi safir... coz by bylo i vcelku logicky! :D

No i ty me s SD43, koukam po nich uz dlouho... ;) az te prestanou bavit, vis komu se ozvat!! :D

Well, tyhle rolby me bavi moc, prekvapive skvele sedi na ruce, to jsem necekal, jediny co me trosinku vadi je, ze jsou celkem tezky, resp. vis o nich, cejtis je na ruce vic nez sem zvyklej a to i u 44mm pamu, ale je to samozrejme i tim tahem, ale jde asi o zvyk.

Tech 43 je suprovejch je jakoby vic na co koukat oproti 40mm a min;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...