Octavian Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 41mm. 70 hodin . Ostrava.Krasne Dj gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Jsou tak krásný tyhle tvoje bělošky! Ten bílej cifr je prostě super!Díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Dneska zas na ruce, aspon odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Je to obsese... Da se to lecit jinde nez v Rolex butiku? Chochouloušek má prej celkem dobrý reference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Mě nedostane!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Čtyřicettři zdá se ideál na velkou chlupatou pracku;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Boží!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Mohu poprosit o nejake foto, jak tem SD 43mm leze to sklo z lunety? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Pošlu, ale je to jen decent, jemně to podtrhuje charakter hodinek, je to supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Sklo SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 tikzot: dekuju. Ja bych to proste musel videt v realu. I kdyz vim, ze bez toho by SD nebyl SD, mam s tim problem. Ale to mam i s kyklopem a presto ho trpim. Docela se divim, ze na SD43 toho kyklopa dali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Vzdyt takhle vystouply safir ma spoustu modelu jen namatkou: yachty, DJ31, GMT (trochu), Daytony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Tak jasne, tady je to trochu vic nez u gmt, yachty jsem nazivo nikdy nevidetikzot: dekuju. Ja bych to proste musel videt v realu. I kdyz vim, ze bez toho by SD nebyl SD, mam s tim problem. Ale to mam i s kyklopem a presto ho trpim. Docela se divim, ze na SD43 toho kyklopa dali...Tak to ja nemam problem ani s timhle vystouplým sklíčkem ani s kyklopem, teda vadi mi trochu jen s ciste praktickyho hlediska protoze se kolem toho patla sklicko a to me kor v lete privadi k silenstvi;-))A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Vzdyt takhle vystouply safir ma spoustu modelu jen namatkou: yachty, DJ31, GMT (trochu), Daytony...Presne tak, je to tady trochu vic nez na GMT, ale vubec to nerusi a skoro ani neni videt. Ale na tech daytonach by me to dost zajimalo, kdyztak blejskni az je budes zase provetravat;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Každá záminka dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Tak to je srovnatelny s tema SD, to me celkem prekvapuje, to jsem nevedel, ale zase jsi me namlsal, sou moc krasny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Me ani moc ne, pamatuju ze SDDS to mely krasne zarovnany s lunetou stejne jako Suby. Spis mi to prijde jako cim nizsi/tenci pouzdro, tim vystouplejsi safir... coz by bylo i vcelku logicky! No i ty me s SD43, koukam po nich uz dlouho... az te prestanou bavit, vis komu se ozvat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Tak o Daytonach jsem to vubec netusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Me ani moc ne, pamatuju ze SDDS to mely krasne zarovnany s lunetou stejne jako Suby. Spis mi to prijde jako cim nizsi/tenci pouzdro, tim vystouplejsi safir... coz by bylo i vcelku logicky! No i ty me s SD43, koukam po nich uz dlouho... az te prestanou bavit, vis komu se ozvat!! Well, tyhle rolby me bavi moc, prekvapive skvele sedi na ruce, to jsem necekal, jediny co me trosinku vadi je, ze jsou celkem tezky, resp. vis o nich, cejtis je na ruce vic nez sem zvyklej a to i u 44mm pamu, ale je to samozrejme i tim tahem, ale jde asi o zvyk.Tech 43 je suprovejch je jakoby vic na co koukat oproti 40mm a min;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se