Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo tak tohle sou ty nejvic pravy kladiva a to doslova, na me uz tohle bylo moc a nešel sem do nich...

Ale ten cifr je magickej fakt jak hlubina.. supr

• Odpovědi 25,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska jsem SDDS vyzul a nahodil DJ, podívají se do svého rodného města. Odlet do GVA za hodinu a půl a jelikož bude oblek, musel jsem zvolit něco trosku formálnějsiho..

post-2894-0-79441400-1551684450_thumb.jpeg

Odesláno

Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...

post-2894-0-55944700-1551699107_thumb.jpeg

Odesláno

Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...

Auuu to musi boliet? sucitim s tebou. Letiska a lietadla su nebezpecne prostredie? Po niekolkych podobnych skusenostiach davam drahsie hodinky pred security aj pred nastupom do lietadla dole a do puzdra. Respektive mam otlkacky Glycine Airman a TAG F1 ktore nosim pocas cestovania. Nie idealne riesenie ale lepsie ako sa potom zozierat nad takymito vecami

Odesláno

Nic co by nešlo rozleštit!!! :D :D :D :D

Návštěvník dabelM
Odesláno

A kurva, to nasere !

Odesláno

To nemám lepru..to dělá filtr :)

Díky všem za soucit, už jsem to rozdejchal :)

Ale jako na tyhle příběhy mě moc neužije..hned jsem volal hodináři do Prahy a uklidnil mě, tak dobrý :)

Na sdds ok, ale na leštěnky to nechcu teda.

Buďte dobří.

Odesláno

Přesně. Hlavně dat bacha na lunetu..s tím člověk neudělá nic..

Není to tak strašný jak to vypadá..jenom povrchový, žádná hluboká díra..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...