tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Jo tak tohle sou ty nejvic pravy kladiva a to doslova, na me uz tohle bylo moc a nešel sem do nich...Ale ten cifr je magickej fakt jak hlubina.. supr
tkol Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Clovek si zvykne na vsechno... I ja jsem si zvykl na deepsea a po tydnu noseni mi ostatni hodinky prisly desne prtavy! :D
dawe009 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Dneska jsem SDDS vyzul a nahodil DJ, podívají se do svého rodného města. Odlet do GVA za hodinu a půl a jelikož bude oblek, musel jsem zvolit něco trosku formálnějsiho..
Vortex-Tempus Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Ak sa so mne niekdy stane OWG tak to budu urcite tieto?
Dantechno Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Jo, souhlasím... Sent from my iPhone using Tapatalk
dawe009 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...
Vortex-Tempus Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...Auuu to musi boliet? sucitim s tebou. Letiska a lietadla su nebezpecne prostredie? Po niekolkych podobnych skusenostiach davam drahsie hodinky pred security aj pred nastupom do lietadla dole a do puzdra. Respektive mam otlkacky Glycine Airman a TAG F1 ktore nosim pocas cestovania. Nie idealne riesenie ale lepsie ako sa potom zozierat nad takymito vecami
beeman Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 prave dorazili z UK, tak snad bude mit draha radost, az je dam trosku do pucu z eteru
tkol Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...Nic co by nešlo rozleštit!!! :D :D
dawe009 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Nic co by nešlo rozleštit!!! :D :DTady člověk o ku*vu nezavadí tvl
tkol Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 nebuď smutnej!! Nevypadá to nikterak tragicky a prostě to k tomu patří... Hodinky s příběhem...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Za*ebaný spony bezpečnostních pásů v letadle..epesní škrábanec..je to spis do ?co mě dneska nas*alo?, ale vy mě určitě pochopíte...A kurva, to nasere !
dawe009 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 To nemám lepru..to dělá filtr Díky všem za soucit, už jsem to rozdejchal Ale jako na tyhle příběhy mě moc neužije..hned jsem volal hodináři do Prahy a uklidnil mě, tak dobrý Na sdds ok, ale na leštěnky to nechcu teda.Buďte dobří.
Dantechno Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Je to na lesku... To pujde lehce. Brus by asi byl horsi.
dawe009 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Přesně. Hlavně dat bacha na lunetu..s tím člověk neudělá nic..Není to tak strašný jak to vypadá..jenom povrchový, žádná hluboká díra..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se