tenge Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Koukám ze ti je cegy prodal a na me zapomněl Sem bez tech GMT nemohl byt...ImageUploadedByTapatalk1433350064.147932.jpgSent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Sem bez tech GMT nemohl byt...ImageUploadedByTapatalk1433350064.147932.jpgSent from my iPhone using TapatalkGratulace, moc pěkný oživení fóra, ať ti přináší navždy jen radost !
CEGY Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Tenge, určitě jsem nezapomněl, tak jako na dalších asi deset lidí. Nicméně Denjl vyvinul natolik silný tlak, že jsem byl nucen k prodeji...Samozřejmě počítám s výhružnými sz, v kterých budou popisovány me zlomené prsty a odkazy na obchody, kde prodávají brčka..No co už, jsou to přeci jenom blbé rolády, né?
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Diky dik... . Jsou super;) dojdes teda? Jsme tu Gratulace, moc pěkný oživení fóra, ať ti přináší navždy jen radost ! Sent from my iPhone using Tapatalk
watchesss Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 DJ dnes na ceste rokovat o velkych veciach
tenge Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) V pohodě.. Budou jiné ..jen je jeste sehnat..výhružné sz nemají smysl.. Gentlemani přeji druhým radost z nového kousku Tenge, určitě jsem nezapomněl, tak jako na dalších asi deset lidí. Nicméně Denjl vyvinul natolik silný tlak, že jsem byl nucen k prodeji...Samozřejmě počítám s výhružnými sz, v kterých budou popisovány me zlomené prsty a odkazy na obchody, kde prodávají brčka..No co už, jsou to přeci jenom blbé rolády, né? Upraveno 3. června 2015 uživatelem tenge
Návštěvník dabelM Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Sem bez tech GMT nemohl byt...ImageUploadedByTapatalk1433350064.147932.jpgSent from my iPhone using TapatalkKoukám, že na Blaženě bude dnes veselooooo !!!!
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Uz me to zabalili... Přeci jen je potřeba prošetřit sily na pátek Koukám, že na Blaženě bude dnes veselooooo !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Jj, nemáme zapotřebí plejtvat silama v půlce tejdne. Dvě anebo tři točený v půlce tejdne na Blaženě stačí...
Chosef76 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Uz me to zabalili... Přeci jen je potřeba prošetřit sily na pátek Sent from my iPhone using TapatalkAhoj pane , snažím se Tě marně kontaktovat přes SZ, ale nikdy ani nepřečtěno....tak snad mě nemáš v nějakém ignore.
semi001 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Jeste měsíc a mame rok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Ahoj, hej poslední zprávu mam někde ze ziny kdyz jsme se domlouvali na pivko? Ahoj pane , snažím se Tě marně kontaktovat přes SZ, ale nikdy ani nepřečtěno....tak snad mě nemáš v nějakém ignore. Sent from my iPhone using Tapatalk
sibirnaya Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 to jsou caliho svatebni, pokud se nepletu?
Rampelnik Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Jo tyhle bicolory s modrym cifrem jsou supr.
fermuello Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 to jsou caliho svatebni, pokud se nepletu? No a možno budú aj moje
Muffik Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Nový prírastok od Caliho ....Hmm, bi-colory obecně nemusím, ale tyhle jsou fakt pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se