Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vsak neni problem dat kafe a nazivo videt model 2011, uz jsi dlouho v klidu

Polarky jsem poprve zive videl a zkousel v utery. Nejaky stary, kolem roku 2000. A jak to na obrazcich nevypada, nazivo jsou super! Chjo.

Odesláno

A ja zase kdyz dneska videl tvoji fotku "expu" tak se klanim, pac jak cestujes a vsude fotis, je to nadhera!

Kurnik, od rána nemůžu přestat myslet na to jestli svoje Expy nevyměnit za polarky. Že sem vůbec lezu :-)

Odesláno

Kurnik, od rána nemůžu přestat myslet na to jestli svoje Expy nevyměnit za polarky. Že sem vůbec lezu :-)

už dlouho to mám v hlavě ...Exp I+II...velmi silné kombo   :gunsmilie:

Odesláno

Pepo, vždycky když se tady objeví Tvoje vintážní GMTčka vezme mi to dech ...nádherné. 

Rybizi, pomalu a jistě k tomu směřuji. Pocitově by mi šly k pleti více než třeba suby ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

jj, tohle sou hodinky nafurt. to vi m3maniac a vedel to i kamilb, nez udelal tu chujovinu, ze je pustil :) ja nastesti hodinky nafurt nepotrebuju, takze su jakz takz v klidu.

Odesláno

jj, tohle sou hodinky nafurt. to vi m3maniac a vedel to i kamilb, nez udelal tu chujovinu, ze je pustil :) ja nastesti hodinky nafurt nepotrebuju, takze su jakz takz v klidu.

maniac tu chujovinu udelal také, stejne jako já  :frusty:

Odesláno (upraveno)

Černá je černá :)

Pepo, tohleto jsou pro mě rozhodně nejvíc kulervoucí rolády na fóru, máš to nádherné!

Jinak já už několik týdnů nesundal z ruky Expy, naprosto geniální hodinky, nikde nic nechybí, nikde nic nepřebývá. GMT, Blancpainy, Jaegery, všecko se točí ve vrtiči a nemám na to chuť...

Upraveno uživatelem m.n.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...