kloubik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 misto aperolspritz mojito, koupacka po rachote.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Polarni zare...Kurnik, od rána nemůžu přestat myslet na to jestli svoje Expy nevyměnit za polarky. Že sem vůbec lezu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 nemen, prikup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Polarky jsem poprve zive videl a zkousel v utery. Nejaky stary, kolem roku 2000. A jak to na obrazcich nevypada, nazivo jsou super! Chjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Vsak neni problem dat kafe a nazivo videt model 2011, uz jsi dlouho v klidu Polarky jsem poprve zive videl a zkousel v utery. Nejaky stary, kolem roku 2000. A jak to na obrazcich nevypada, nazivo jsou super! Chjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 A ja zase kdyz dneska videl tvoji fotku "expu" tak se klanim, pac jak cestujes a vsude fotis, je to nadhera! Kurnik, od rána nemůžu přestat myslet na to jestli svoje Expy nevyměnit za polarky. Že sem vůbec lezu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Vsak neni problem dat kafe a nazivo videt model 2011, uz jsi dlouho v kliduDej pokoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Kurnik, od rána nemůžu přestat myslet na to jestli svoje Expy nevyměnit za polarky. Že sem vůbec lezu :-) už dlouho to mám v hlavě ...Exp I+II...velmi silné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Bile sladeni - idealni pro Chosefa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Černá je černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Pepo, vždycky když se tady objeví Tvoje vintážní GMTčka vezme mi to dech ...nádherné. Rybizi, pomalu a jistě k tomu směřuji. Pocitově by mi šly k pleti více než třeba suby .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Josef01: To je prostě nádhera, tomuhle se holt těžko konkuruje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 LV trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 jj, tohle sou hodinky nafurt. to vi m3maniac a vedel to i kamilb, nez udelal tu chujovinu, ze je pustil ja nastesti hodinky nafurt nepotrebuju, takze su jakz takz v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 jj, tohle sou hodinky nafurt. to vi m3maniac a vedel to i kamilb, nez udelal tu chujovinu, ze je pustil ja nastesti hodinky nafurt nepotrebuju, takze su jakz takz v klidu.maniac tu chujovinu udelal také, stejne jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 ajo, vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Po roku doma na Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 (upraveno) Černá je černá Pepo, tohleto jsou pro mě rozhodně nejvíc kulervoucí rolády na fóru, máš to nádherné! Jinak já už několik týdnů nesundal z ruky Expy, naprosto geniální hodinky, nikde nic nechybí, nikde nic nepřebývá. GMT, Blancpainy, Jaegery, všecko se točí ve vrtiči a nemám na to chuť... Upraveno 12. června 2015 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se