Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No jo, ale vem si, kolik času to zabere :eek:

edit: mám už ale průpravu s 42009 (B model je imho lepší) a 42043 (s "hydraulikou" je p*del), takže už vim, vo čem to je :)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Rodinná slezina ku příležitosti překlápění data... :)

Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila... :rolleyes:

Odesláno

ja jsem drahy winder upravil tak, ze sem urazil ty zadni casti tech vlozek aji s tema pruzinama, takze tam hodinky vlezou, ale musi se zezadu ten tah podlozit hadrikem nebo tak.. 

Odesláno

Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila... :rolleyes:

Wolf predava k svojim windrom mensie drziaky? https://www.wolf1834.com/category/watch-winder-accessories/watch-winders/filter:/ ? take detske :D

Na svoj Wolf dam uplne v pohode aj na standartnu velkost drziaku naramok nastaveny na 16 cm ruku. 

Odesláno

Máme kazdej svuj Buben a Zorweg. V Carollinu mi objednali damskou verzi drzaku, kdy jsou drzaky min polstrovany a vic vybrany. Je to na knap s DJ31 pokracenyma na jeji ruku, drzaky jsou zmacknuty uplne na max, kdyby mela o dilek min tak uz to nejde :)

Odesláno

ja jsem drahy winder upravil tak, ze sem urazil ty zadni casti tech vlozek aji s tema pruzinama, takze tam hodinky vlezou, ale musi se zezadu ten tah podlozit hadrikem nebo tak..

Na hulváta... :D

Odesláno

Muzu doporucit Benson. Kolebka ma zezadu vyndavaci nastavec, ktery se vyhodi pro maly hodinky. Blbe se to popisuje. Muzu nafotit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...