tkol Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 (upraveno) Rodinná slezina ku příležitosti překlápění data... Upraveno 1. července 2019 uživatelem tkol
JoyStick Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Hezky pěkně. Ty úplně vlevo nahoře jsou ty moje psychouše? Dostaly se nakonec k Tobě? Nebo to je jinačí kousek?
tkol Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Neee, oboje nahore jsou DJ 31 me drahe polovicky...
Petr15 Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 @ LovecK - to je Dachstein?Jinak hodinky fajne...
Radik Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Konečně trocha času na danajský/vánoční dárek.DSC06112.JPG Proč danajský? K tomuhle kousku jsem se rozhoupával několik let a nerozhoupal jsem se. Tak složitost je úžasná.
dr.sphinx Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 (upraveno) No jo, ale vem si, kolik času to zabere edit: mám už ale průpravu s 42009 (B model je imho lepší) a 42043 (s "hydraulikou" je p*del), takže už vim, vo čem to je Upraveno 1. července 2019 uživatelem dr.sphinx
LovecK Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 @ LovecK - to je Dachstein?Jinak hodinky fajne...Jj, Dachstein... A dik!
monika1910 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Rodinná slezina ku příležitosti překlápění data... Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila...
sibirnaya Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 ja jsem drahy winder upravil tak, ze sem urazil ty zadni casti tech vlozek aji s tema pruzinama, takze tam hodinky vlezou, ale musi se zezadu ten tah podlozit hadrikem nebo tak..
Vortex-Tempus Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila... Wolf predava k svojim windrom mensie drziaky? https://www.wolf1834.com/category/watch-winder-accessories/watch-winders/filter:/ ? take detske Na svoj Wolf dam uplne v pohode aj na standartnu velkost drziaku naramok nastaveny na 16 cm ruku.
tkol Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila... Máme kazdej svuj Buben a Zorweg. V Carollinu mi objednali damskou verzi drzaku, kdy jsou drzaky min polstrovany a vic vybrany. Je to na knap s DJ31 pokracenyma na jeji ruku, drzaky jsou zmacknuty uplne na max, kdyby mela o dilek min tak uz to nejde
tkol Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 ja jsem drahy winder upravil tak, ze sem urazil ty zadni casti tech vlozek aji s tema pruzinama, takze tam hodinky vlezou, ale musi se zezadu ten tah podlozit hadrikem nebo tak..Na hulváta...
Vortex-Tempus Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Prajem prijemny letny vecer...
Ajaj Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Prosím Ťa aký máš winder pre drahú? Vzhľadom k tomu, že mám skrátené ťahy na hodinkách, tak ich do žiadneho neviem narvať a detský winder som ešte neobjavila... Muzu doporucit Benson. Kolebka ma zezadu vyndavaci nastavec, ktery se vyhodi pro maly hodinky. Blbe se to popisuje. Muzu nafotit.
Terazky som Chronomagorom Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 K těm dámským hodinkám a grilu s vložkou na menší ruku - SwissKubik prodává vložky menšího průměru (k dostání v Chronoshopu u Kubsona tuším na objednání, nevím, zda má skladem).
tikzot Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Asi bych si zvyknul... teda, jsou to hrozny bomby...! Ani bych to nerekl dle fotek, ale v realu krasny a asi je dost potřebuju... shhh
tkol Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Boží, taky by mě zajímalo kdes je dostal na pracku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se