sashator Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 V 12. 8. 2020 v 13:39, Kat251 napsal: Díky.. Už jen Hulky, Daytony a končím s tím.. Batman x Batgirl neskutečný rozdíl.. v pátek sundám z ruky a v pondělí furt jedou.. Sent from my iPhone using Tapatalk V 12. 8. 2020 v 22:34, Locky napsal: Přidávám se ke @Kat251, Batgirl mi též subjektivně přijdou lepší než Batman. Nejen rezervou nátahu, ale v kombinaci s velmi pohodlným jubilee sednou na ruku úplně parádně. Foto včerejší: Jsem ani netušil, že to dostaly takovou "pěknou" přezdívku. Každopádně se už rok snažim ten jubilee na nich přijmout a pořád marně. Za mě jsou to prostě sportovní hodinky, na který patří Oyster. Navíc mi hrozně vadí ty koncovky. Ale sto lidí... Jinak jsem docela zvědavej jak dlouho jim bude trvat zase přijít s modelem na oysteru, ale tipuju, že to zas tak dlouho nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Za mne Pepsi mě na Jubilee sedí, ale Batmana pouze na Oysteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Za mne Pepsi mě na Jubilee sedí, ale Batmana pouze na Oysteru Zatím s Tebou nemohu souhlasit, ale kdo ví, zda je jednou zase nevyměním z5...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Jsem ani netušil, že to dostaly takovou "pěknou" přezdívku. Každopádně se už rok snažim ten jubilee na nich přijmout a pořád marně. Za mě jsou to prostě sportovní hodinky, na který patří Oyster. Navíc mi hrozně vadí ty koncovky. Ale sto lidí... Jinak jsem docela zvědavej jak dlouho jim bude trvat zase přijít s modelem na oysteru, ale tipuju, že to zas tak dlouho nebudeNaprosto souhlasím. BLNR by měly být na oysteru. Někde jsem viděl i Hulky na jubilee...a to byla imho úplná katastrofa.... prostě "půl vola, půl včely". Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 RLX bez datumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Venčím staré paštiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 33 minutami, mAra_ napsal: Venčím staré paštiky.. Ty je ještě máš? Furt vzpomínám jak jsem přemejšlel je koupit nebo ne...ale 34mm na kůži na mě bylo prostě málo... Abych jen nekecal-ja dneska tahám asi moje nejoblíbenější rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Jojo, pokud na mě nepřijde hlad, tak si je nechám. V trezoru se neztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 18 hodinami, dabelM napsal: Za mne Pepsi mě na Jubilee sedí, ale Batmana pouze na Oysteru Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Do deště super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Na jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Historie & současnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Paráda Martine - kdybych Tě neznal, chybělo by mi tam už jen velkopanské “a včíl si Vás kůpim všecky!” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 (upraveno) před 4 minutami, Radek124 napsal: Paráda Martine - kdybych Tě neznal, chybělo by mi tam už jen velkopanské “a včíl si Vás kůpim všecky!” Spíš jsem přemýšlel, ze kterým jsem se v dětství "nestihl" projet Možná ten Ikarus ještě na nějaké lince v Pešti bude jezdit Upraveno 21. srpna 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 tak ja si pamatuju hlavne ten posledni, vzdycky me tam fascinovala ta kozenkova obracena vana u ridice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Tak tím posledním jsem nejel, snad to v rámci historické jízdy zítra napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Proboha, vzdyt ja jsem jezdil vsema. Tim erteockem na prvni stupen zakladky. Jeste ve spicce za sebou tahal to vajicko prives. S fousatou pruvodci, ktera si kazdyho srovnala do late..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se