Denjl Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 jak ty SDčka vypadají maliný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jedny do brouzdaliště a druhý do bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No jo furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 1+1Tak si ich zohnal konecne. Ci to pepsiny si zhanal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Já bych je neměnil (pokud si správně vybavuji že jsem zahlédl inzerát), sedí ti fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tak ja tyden v kuse gmt a vysledek nasledujici a myslim, ze slusny. Od zitra merim expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tak si ich zohnal konecne. Ci to pepsiny si zhanal?pepsiny jsem chtěl a porad chci. Tyhle jsou taky dobry, pohodlný a na nějaký čas mam pokoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tie zlatomodre bicolory chcem Nechce mi ich niekto predat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Kouzlo?Stacilo 2 mesice cucet kazdy den do katalogu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Kouzlo?Stacilo 2 mesice cucet kazdy den do katalogu, ImageUploadedByTapatalk1437683866.292192.jpgImageUploadedByTapatalk1437683881.215573.jpgto dole je cena? auuuuk nákupu gratuluju, nesmrtelná klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Diky. To dole je cena v Carollinu, pro normalniho smrtelnika jsou bestsellery (coz jsou i Suby) bez slevy. A pry se bude jeste zdrazovat. Ale kupoval jsem nakonec jinde. Jen pro info SDc jsou tam za 260.tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Ty kraso ta cena. Jsem nevěděl že už jsou přes 200. To už radši rovnou SDc :-) Upraveno 23. července 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Jsem zvědavej kde to skončí a jak to bude vypadat až ČNB znovu zaintervenuje v neprospěch CZK :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 RLX steel ingot 904L. nechcem urazit ostatnych majitelov Rlx, ale toto su (pre mna) najkrasie Rolexky ake som doteraz videl... gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mě to neuráží Nejen modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Já bych je neměnil (pokud si správně vybavuji že jsem zahlédl inzerát), sedí ti fantasticky.Je to takový vrtoch, jsem s nimi moc spokojený, ale zkrátka teď pošilhávám po Subech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mě to neuráží Nejen modrá je dobráimage.jpg pekne su aj te tvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Z ruky je nesundám Zejména pro ty, kteří v sousedním akademickém Rolex vlákně hovoří o tom, že Rolex neinovuje a nepřichází s ničím novým:Glidelock je bezvadný vynález, díky kterému jsem "ochoten" nosit hodinky na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Inak spočiatku sa možu zdať, trochu masívne, aspoň mne, ale po krátkom nosení človek aj zabudne, že ich má a pohodlie 1*: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se