tikzot Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 1 hodinou, JoyStick napsal: @tikzot to fakt není zlý čoveče! super! Díky Ondro, je to fakt moc dobrý a baví mě to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Stále stejné polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 37 minutami, Tomak napsal: Stále stejné polárky Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 moc pekny polarky ! taky sem mival, z nudy je prodal a ted po nich znova pokukuju, mistni prokleti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 11 minutami, Sarka Farka napsal: moc pekny polarky ! taky sem mival, z nudy je prodal a ted po nich znova pokukuju, mistni prokleti ... Nooo, povídej mi o tom to jsou prostě ty roční období a zima je na tohle nejhorší pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 te prokleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 já teď poslal plechovky na servis a s rychlostí všech dopravních společností to budu mět našponovaný, abych nekoupil tydle větší, už je to asi třetí fotka co mě hodně silně provokuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 U nás ich momentálne nosi Ta krajšia polovička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 sejko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 39 minutami, JoyStick napsal: já teď poslal plechovky na servis a s rychlostí všech dopravních společností to budu mět našponovaný, abych nekoupil tydle větší, už je to asi třetí fotka co mě hodně silně provokuje Kdybys věděl kde je pořídit za rozum, dej echo, taky bych je vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Dnes Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 1 hodinou, jenik77 napsal: sejko? taky slusna "provokace" ... vy mi davate, 16710 asi pudou z baraku driv, nez sem cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Konečně leze zoncna ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Zelený čtvrtek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Dneska pestře jak jen to jde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Na pár dní baterkáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 5 hodinami, patprom napsal: Dneska pestře jak jen to jde Taky by ty rolby mohly bejt za ty prachy pestřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Taky Pepši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 1 hodinou, tikzot napsal: Taky Pepši Se mi takto na oysteru líbí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se