Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, tikzot napsal:

A já myslel že je nechceš, bo gold;-)

To víš, komplet balení, sběratelský stav, prostě paráda. Jen je nesmíš shánět za pět korun, takové prostě neexistujou 🙂 

• Odpovědi 24,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 13 minutami, JoyStick napsal:

Halbgold, aber echtgold. Tak Paťo gratuluju, vypadaj že sou v hodně nadstandardnim stavu. Co to je za rok?

Tak děkuju 🙂 magické číslo 1999

Odesláno

Děti u na očkované babičky, a hurá otestováni k otestovaným kamarádům dvacet km lesem se na chalupu pěkně po roce ožrat, hurá :guitar:

DSC_0752.JPG

Odesláno
před 5 minutami, patprom napsal:

Přesně tohle se mi na nich líbí asi nejvíc... a datumovka už má pěkně krémovou barvu, moc se mi to ale nedaří vyfotit

Vidim vidim, netřeba dávat pod lupu. Každopádně se Ti podařilo moc pěkně, přeju Ti to všema deseti :) 🤗

Odesláno

Návrat ztraceného chlapce... krásné po dlouhé době posedět s přáteli, pokecat a stále nehledat někde děti :D Velký relax s roulex, kterých si mimochodem vůbec nikdo nevšiml, jo takové Suunto, s tím se jinak machrovalo 😂

DSC_0754.JPG

Odesláno
před 3 hodinami, African napsal:

Návrat ztraceného chlapce... krásné po dlouhé době posedět s přáteli, pokecat a stále nehledat někde děti :D Velký relax s roulex, kterých si mimochodem vůbec nikdo nevšiml, jo takové Suunto, s tím se jinak machrovalo 😂

DSC_0754.JPG

před 41 minutami, Tomak napsal:

Taky venku s expama II 

27ED226C-48E8-4196-882F-27C0DC5D4686.jpeg

Hoši pěkné to máte.

C6AFACE0-B64E-4183-AFEF-D8508E8BA2DD.jpeg

Odesláno
před 22 hodinami, patprom napsal:

Tak děkuju 🙂 magické číslo 1999

Taky ti ještě jednou gratuluji kamaráde, jsou boží a jsem moc rád, že jsem je nevyměnil za sultány 🤣. Jinak už se těším na společné foto 😉. P.S. pohrej si s úhlem světla , pak jsou ještě víc 😉

860117C4-D267-40F8-A5C4-3E034A80AC8E.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...