tkol Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 6 hodinami, JoyStick napsal: já vim co to je za hodinky, ptám se na to zlato v lunetě To je jasnej lak na nehty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Nejvíc modrá co sem kdy na R viděl, bez keců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 přeju ti to a sereš mě zároveň asi jako když se ti tchýně zabije v novym ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 56 minutami, tkol napsal: To je jasnej lak na nehty... tak cifr, korunka a pushery sou zhruba pade, tak asi na prach nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 39 minutami, tikzot napsal: Nejvíc modrá co sem kdy na R viděl, bez keců Nelíbí se mi a nepřemýšlím o nich, vlastně jsem o těch hodinkách pravidelně nikdy nepřemýšlel, protože se mi nikdy nelíbily. Tím, že sem dáváš ty fotky mě akorát utvrzuješ, že je fakt nechci. Mám ted klid a jasno a proto ti chci poděkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Přesně;-)! Já je taky nikdy nechtěl, nikdy se mi nelíbili, fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 tak cifr, korunka a pushery sou zhruba pade, tak asi na prach nezbylo Liehova fixka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 (upraveno) před 22 minutami, tomtur napsal: Liehova fixka… nezklamals jinak teda kdybys to chtěl udělat pořádně, tak řekni, i na todle mám lidi Upraveno 20. května 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! Přesně;-)! Já je taky nikdy nechtěl, nikdy se mi nelíbili, fakt.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 8 minutami, Denjl napsal: To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! tak mne se tedy zase vzdy libily a libi se mi furt, ale nazivo jsem, nastesti, zjistil, ze pro me nejsou a jsem v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 32 minutami, Denjl napsal: To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuju moc, jsou fakt kouzelný. A jinak já mám také 4 centimetrový, ty nový 4.1 se mi upřímně moc nelíbí, proto jsem sháněl ty starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 8 hodinami, tikzot napsal: Děkuju moc, jsou fakt kouzelný. A jinak já mám také 4 centimetrový, ty nový 4.1 se mi upřímně moc nelíbí, proto jsem sháněl ty starší. Souhlas, 40 se zlatym napisem jsou lepsi! Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, tkol napsal: Souhlas, 40 se zlatym napisem jsou lepsi! Gratulace... Díky Tome, pravdu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Sobotní vintage den... týden přemýšlím kam je dat na servis... jdou relativně přesně +3s, ale bůh vi kolik let staly... takže nějaký servis by asi zasloužily Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) @Denjl A to se ptá někdo kdo má jeden z podniků i v Jihlavě na náměstí? Já dnes pro změnu sváteční ráži 39,9mm... Upraveno 22. května 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tyjo, @Povidláček a rolby! Asi kvůli tomu nicku mi to nejde dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) Blůessy Upraveno 22. května 2021 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se