African Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 19 hodinami, bobi napsal: Jj,bohužel . Děkuji Au, tak to přeji rychlé uzdravení kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 1 hodinou, African napsal: Au, tak to přeji rychlé uzdravení kamaráde Díky . Mám tu parádu od listopadu.Jsem si myslel,že mně na svátky tu sádrovou bačkoru sundají,ale prý až v lednu.Tak to musím ještě nějakou dobu holt vydržet. Ale už se těším až ty berle zase schovám na půdu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Asi bych měl jít už domu…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Před hodinou, LovecK napsal: Asi bych měl jít už domu…. Po jednom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Před hodinou, LovecK napsal: Asi bych měl jít už domu…. To snad dopiješ nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 (upraveno) V 18. 12. 2021 v 8:18, Badalucio napsal: Snídaně s DJ Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Wimbledonky s jubilee a lunetou z white goldu.. Upraveno 19. prosince 2021 uživatelem Jagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 35 minutami, Jagger napsal: Wimbledonky s jubilee a lunetou z white goldu.. Gratuluju, konečně jsme se všichni dočkali tvých 50ti příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Dnes na návštevu zelené… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 @dabelM @Slaco taxem to dopil, ale 10 Plzní takhle v neděli v podvečer není úplně značka ideál, tak dnes něco jednoduchého na odečet času v kanclu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Před hodinou, LovecK napsal: @dabelM @Slaco taxem to dopil, ale 10 Plzní takhle v neděli v podvečer není úplně značka ideál, tak dnes něco jednoduchého na odečet času v kanclu… Tak to musím smeknout, po deseti pivech bych do práce netrefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Posledni zarizovani pred Vanocema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Plnotučné ND. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 17 hodinami, matejcaha napsal: Posledni zarizovani pred Vanocema Fajnovej gumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 17 hodinami, matejcaha napsal: Posledni zarizovani pred Vanocema Mě vždycky tyhle Air-Kingy přišly úplně přeplácaný vším, co k Rolexu patří, barvama, stylem, celkově. A dnes ? Na tom zeleným řemenu jsou prostě správně ujetý a líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 8 hodinami, Émile napsal: Mě vždycky tyhle Air-Kingy přišly úplně přeplácaný vším, co k Rolexu patří, barvama, stylem, celkově. A dnes ? Na tom zeleným řemenu jsou prostě správně ujetý a líbí se mi to Za mne spravne ujety, neni to tak okoukany a cim vic to mam na ruce tim vic mi bavi. Uprimne za ty prachy to je super stroj vcetne magnetickyho stineni z Millgause. Gumu od Everestu doporucuju. Trochu ojeb s prezouvanim, ale 100% to za to stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Zánovní modrásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 2 minutami, collie napsal: Zánovní modrásky. Správná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 5 minutami, collie napsal: Zánovní modrásky. Nemáš na kartě iniciály nějaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se