Tomáš Elsnic Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 1 hodinou, sido napsal: Marvel svet a DC tj vecny dilema co do pohodli tak Batmany sou na ruce prijemnejsi, ve winderu radsi koukam na Hulky . oboje super!!!!! ja ještě pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 47 minutami, Tomáš Elsnic napsal: oboje super!!!!! ja ještě pepsiny i já, ale stejně to směřuje k OWG v mem případě DD se zeleným dialem, jen na ještě asi nemám koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 51 minutami, sido napsal: i já, ale stejně to směřuje k OWG v mem případě DD se zeleným dialem, jen na ještě asi nemám koule Jooo.Na takou to už je na pořádný koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Se žirafou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dnes mi došlo, že do tohoto vlákna jsem vlastně ještě nic nedal. Mám jen DJ a pořád ještě čerstvé, cca půl roku. Dnes mě ale trklo, jak se mi sešla modrá A to sluníčko. No prostě musím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 1 hodinou, adam.ra napsal: to sluníčko Tohle je moje oblibena kombinace u DJ. Pekne se to blejska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 2 hodinami, adam.ra napsal: Dnes mi došlo, že do tohoto vlákna jsem vlastně ještě nic nedal. Mám jen DJ a pořád ještě čerstvé, cca půl roku. Dnes mě ale trklo, jak se mi sešla modrá A to sluníčko. No prostě musím… Azzurro blue super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 17 hodinami, matejcaha napsal: Tohle je moje oblibena kombinace u DJ. Pekne se to blejska před 16 hodinami, Karussell napsal: Azzurro blue super Pánové, děkuji. Než jsem je pořídil, připadal jsem si trochu jako ten stařeček, co pořád měnil a měnil... Když jsem dřív přemýšlel o RLX, vlastně jsem nemyslel na nic jiného, než na GMT. A když jsem zjistil, že dřív půjde moje dcera do školy než by na mě přišla řada, začal jsem se víc "rozhlížet" a najednou jsem byl ztracený a nerozhodný. Jedna drobnost přes kterou u mně vlak nejede mi ale pomohla - datum. To mi výběr zůžilo do finálové dvojky DJ bicolor s černým cifrem, nebo tyhle. Jaké nakonec vyhrály už je jasné:) Nadchlo mě, jak jsou decentní a zároveň oči přitahující. A ta modrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Souhlas, modrá je prostě nejlepší Hezky je, ze si s tim vyhrali a na roman dial je jina modra, nez na stick dial. Celkove ten cifr z nich dela uplne jiny hodinky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 před 20 hodinami, adam.ra napsal: Dnes mi došlo, že do tohoto vlákna jsem vlastně ještě nic nedal. Mám jen DJ a pořád ještě čerstvé, cca půl roku. Dnes mě ale trklo, jak se mi sešla modrá A to sluníčko. No prostě musím… Like a ocean...ta modrá je prostě úžasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 @adam.rablahozlem… dobre si vybral. Ja som DJ dlhe roky ignoroval a teraz mam 2 @Karussell DJ ponuka je tak roznoroda ze si pokojne viem predstavit zbierku 4-5 roznych kombinacii a aj tak by to vzdy boli ine hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 To teda, hlavně teď ty mint green, mňam… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Dneska taky. Zelené má DJ má žena, je to dost decentní barva a nerazí jako na produktovách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Taky přidám DJ. Ty jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se