Tomáš Elsnic Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Odesláno 20. května 2022 Luneta je super,ale jak píše Vit nosit jedině vzhůru nohama
Návštěvník dabelM Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Odesláno 20. května 2022 (upraveno) před 2 hodinami, clockyclock napsal: Vcerejsi zkouska.. za me ta zelena v reali nic moc, zustanu u wimbledonu.. Zlatej sunburst na LVčkách Upraveno 20. května 2022 uživatelem dabelM
Tomáš Elsnic Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Odesláno 20. května 2022 před 27 minutami, LovecK napsal: Taxem jedny LV mrsknu… To je jiná písnička.Nádhera
Návštěvník dabelM Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Odesláno 20. května 2022 před 2 hodinami, Tomáš Elsnic napsal: Luneta je super,ale jak píše Vit nosit jedině vzhůru nohama Třeba za pár let bude na hodinkách i pro praváky
clockyclock Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 Dnesni pocin nedopadl, tak jsem jsem si pral.. Vanguard uzasnej i to kombo se mi moc libi, jen spodek kaucuku vubec nelicuje (je to holt delany na keramicky - bachraty suby a ne sustiplech) Nechce se mi posilat zpatky do dubaje, tak kdyby nekdo mel zajem, jdu ho dat do prodejni sekce..
Tommy_PP Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 U nas na zapadnom pobrezi mame 10:10 AM
moralles Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 před 2 hodinami, clockyclock napsal: Dnesni pocin nedopadl, tak jsem jsem si pral.. Vanguard uzasnej i to kombo se mi moc libi, jen spodek kaucuku vubec nelicuje (je to holt delany na keramicky - bachraty suby a ne sustiplech) Nechce se mi posilat zpatky do dubaje, tak kdyby nekdo mel zajem, jdu ho dat do prodejni sekce.. zkousel si https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex ?
clockyclock Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 před 10 minutami, moralles napsal: zkousel si https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex ? Znam Horus, i RubberB. Horus: FITS CERAMIC & NON-CERAMIC MODELS Vanguard: Fits all 40mm Submariner models Jako ono to sedi ve stezejkach, jen logicky keramicke suby jsou bachratejsi jak plechove = ze se to nekde projevit musi.. (zit se s tim da, ale proste u gumy za bura me to irituje). I tak diky za reakci
LovecK Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Odesláno 23. května 2022 (upraveno) Not sure, maybe GMT… Upraveno 23. května 2022 uživatelem LovecK Sorry, fotka jak z pr*ele... :(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se