Tomáš Elsnic Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Luneta je super,ale jak píše Vit nosit jedině vzhůru nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 (upraveno) před 2 hodinami, clockyclock napsal: Vcerejsi zkouska.. za me ta zelena v reali nic moc, zustanu u wimbledonu.. Zlatej sunburst na LVčkách Upraveno 20. května 2022 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Taxem jedny LV mrsknu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 před 27 minutami, LovecK napsal: Taxem jedny LV mrsknu… To je jiná písnička.Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 před 2 hodinami, Tomáš Elsnic napsal: Luneta je super,ale jak píše Vit nosit jedině vzhůru nohama Třeba za pár let bude na hodinkách i pro praváky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Explorer II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Ranní kolotočář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Odpolední vypalování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Dnesni pocin nedopadl, tak jsem jsem si pral.. Vanguard uzasnej i to kombo se mi moc libi, jen spodek kaucuku vubec nelicuje (je to holt delany na keramicky - bachraty suby a ne sustiplech) Nechce se mi posilat zpatky do dubaje, tak kdyby nekdo mel zajem, jdu ho dat do prodejni sekce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 U nas na zapadnom pobrezi mame 10:10 AM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 před 2 hodinami, clockyclock napsal: Dnesni pocin nedopadl, tak jsem jsem si pral.. Vanguard uzasnej i to kombo se mi moc libi, jen spodek kaucuku vubec nelicuje (je to holt delany na keramicky - bachraty suby a ne sustiplech) Nechce se mi posilat zpatky do dubaje, tak kdyby nekdo mel zajem, jdu ho dat do prodejni sekce.. zkousel si https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 před 10 minutami, moralles napsal: zkousel si https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex ? Znam Horus, i RubberB. Horus: FITS CERAMIC & NON-CERAMIC MODELS Vanguard: Fits all 40mm Submariner models Jako ono to sedi ve stezejkach, jen logicky keramicke suby jsou bachratejsi jak plechove = ze se to nekde projevit musi.. (zit se s tim da, ale proste u gumy za bura me to irituje). I tak diky za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 God is a DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 (upraveno) Not sure, maybe GMT… Upraveno 23. května 2022 uživatelem LovecK Sorry, fotka jak z pr*ele... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se