alesbartl00 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Tak jsem poridil moje prvni Rolexy. Ref. 114300. Puvodne jsem chtel moonwatche, ale jelikoz planuju s hodinkama jezdit na motorce ( dvouval a jednoval ), tak jsem nakonec po dlouhem premysleni koupil tohle. Za me super a delaji opravdu velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Gratuluji, moc dobrý výběr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 37 minutami, alesbartl00 napsal: Tak jsem poridil moje prvni Rolexy. Ref. 114300. Puvodne jsem chtel moonwatche, ale jelikoz planuju s hodinkama jezdit na motorce ( dvouval a jednoval ), tak jsem nakonec po dlouhem premysleni koupil tohle. Za me super a delaji opravdu velkou radost. Velká gratulace, jsou fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 40 minutes ago, alesbartl00 said: Tak jsem poridil moje prvni Rolexy. Ref. 114300. Puvodne jsem chtel moonwatche, ale jelikoz planuju s hodinkama jezdit na motorce ( dvouval a jednoval ), tak jsem nakonec po dlouhem premysleni koupil tohle. Za me super a delaji opravdu velkou radost. Gratuluji kolego! Tyhle 39 jsou kvůli single baton indexům snem všech minimalistů. U současné generace mají šanci jen u 34mm modelu. Ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Tak čtvrtý den na ruce a ukazuji jim speleologická zákoutí, jako je pražské metro. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Dnes po dlouhé době ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 mňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Pořídil jsem nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 V 8. 11. 2022 v 10:20, alesbartl00 napsal: Tak jsem poridil moje prvni Rolexy. Ref. 114300. Puvodne jsem chtel moonwatche, ale jelikoz planuju s hodinkama jezdit na motorce ( dvouval a jednoval ), tak jsem nakonec po dlouhem premysleni koupil tohle. Za me super a delaji opravdu velkou radost. S moonama nemuzes jezdit na motorce..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 1 minutou, kdojinej napsal: S moonama nemuzes jezdit na motorce..? S moonama se lítá do kosmu, to dá rozum ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbartl00 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 7 minutami, kdojinej napsal: S moonama nemuzes jezdit na motorce..? Nekolik lidi mi reklo, ze jsou nachylne na otresy. Kdyz jedu zada a pustim plyn a dopadne mi predni kolo na zem, tak ta rana tam do rukou je. Nevim co je na tom pravdy, ale radsi jsem koupil Rolexy, ktere mi delaji opravdu radost a pusobi na me neznicitelnym dojmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 5 hodinami, alesbartl00 napsal: Nekolik lidi mi reklo, ze jsou nachylne na otresy. Kdyz jedu zada a pustim plyn a dopadne mi predni kolo na zem, tak ta rana tam do rukou je. Nevim co je na tom pravdy, ale radsi jsem koupil Rolexy, ktere mi delaji opravdu radost a pusobi na me neznicitelnym dojmem. Každé mechanické hodinky jsou více, či méně, náchylné na otřesy. Moony na tom nejsou o nic hůře, než Rolexky, ale chybu jsi s Roládama neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 @dlubix chybu udělala tvoje žena na bruslích, a to bolelo... pamatuju správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 2 hodinami, dlubix napsal: Každé mechanické hodinky jsou více, či méně, náchylné na otřesy. Moony na tom nejsou o nic hůře, než Rolexky, ale chybu jsi s Roládama neudělal. Pokud můžeme věřit NASA testování, tak by na tom moony dokonce mohly být i o trochu lépe:)) ale je fakt ze rolexky působí fortelněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Řekl bych, že chronografy budou obecně díky komplikovanějšímu strojku citlivější na zacházení než tříručky bez data. Když na motorce zmokne, tak ocení i vyšší vodotěsnost Explorerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Ty, Víte, ty jeho hodinky nevypadají jako Explorery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 9 hodinami, alesbartl00 napsal: Nekolik lidi mi reklo, ze jsou nachylne na otresy. Kdyz jedu zada a pustim plyn a dopadne mi predni kolo na zem, tak ta rana tam do rukou je. Nevim co je na tom pravdy, ale radsi jsem koupil Rolexy, ktere mi delaji opravdu radost a pusobi na me neznicitelnym dojmem. Tohle moony zvladnou jako nic. Kdyz startuje Saturn V, tak to vibruje vic a taky to daji. Abych si jen nedelal legraci - kdysi jsem psal do Omegy se stejnym problemem - moony, motorka, psali, ze vsecko v cajku, ze ty hodinky jsou primo na to staveny, sport, moto, atd. No a ty tvoje rolady to snad taky zvládnou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 15 minutami, kdojinej napsal: Ty, Víte, ty jeho hodinky nevypadají jako Explorery.. Pravdu máš kolego! Ale mimo typ parametry platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 13 minutami, kdojinej napsal: Tohle moony zvladnou jako nic. Kdyz startuje Saturn V, tak to vibruje vic a taky to daji. Abych si jen nedelal legraci - kdysi jsem psal do Omegy se stejnym problemem - moony, motorka, psali, ze vsecko v cajku, ze ty hodinky jsou primo na to staveny, sport, moto, atd. No a ty tvoje rolady to snad taky zvládnou:) Moony mají všechny vodotěsnost 50m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se