ondrejm Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Vánoční ladění a Expy s extrémní odolností, radši, kdyby náhodou na ně spadla šiška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 dneska komplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 12 hodinami, alesbartl00 napsal: Tak jsem přešel z OP39 na Yachty a za mě super. Jen už jsou trošku moc. Asi to nebude pro každého Povol si tah, modrá ti ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Yachtičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Nový prírastok! Poriadne hodinky s charizmou a nezanedbateľnou váhou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 @barackpalenka už len spraviť kurz na regatu, časomieru máš zabezpečenú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 2 hodinami, barackpalenka napsal: Nový prírastok! Poriadne hodinky s charizmou a nezanedbateľnou váhou! Dobrý, tyhle se moc často nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Před hodinou, Davis napsal: @barackpalenka už len spraviť kurz na regatu, časomieru máš zabezpečenú Vybavíme ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Vytáhnul jsem je z banky - jsou to libový kukačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 po delsi dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Ty jediné, které mám, už mi z toho čekání na suby docela hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 1 hodinou, Kostra napsal: Ty jediné, které mám, už mi z toho čekání na suby docela hrabe. Nesmieš na to neustále mysliet lebo sa z toho zblázniš, však oni prídu neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 1 hodinou, Kostra napsal: Ty jediné, které mám, už mi z toho čekání na suby docela hrabe. Na jaké suby čekáš? ND? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Na jaké suby čekáš? ND?Jojo, ND. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 2 hodinami, Kostra napsal: Jojo, ND. Jak dlouho zatím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 5 hodinami, Kostra napsal: Ty jediné, které mám, už mi z toho čekání na suby docela hrabe. Expy jsou stejně nejlepčí To samozřejmě píšu proto, že Suby nemám Dobrodružství, to je to co ty naše Roulexky potřebují, pro co byli stvořeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 5 minutami, African napsal: Expy jsou stejně nejlepčí To samozřejmě píšu proto, že Suby nemám Dobrodružství, to je to co ty naše Roulexky potřebují, pro co byli stvořeny Skála Skaut (dračí zub)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 5 minutami, barackpalenka napsal: Skála Skaut (dračí zub)? Ta je na Hrubé skále? Tady to je vyhlídka na Broumovské stěně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se