Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak toto si myslím, že je největší ostuda Sparty za posledních X let...... Je otázka jestli s jeho odchodem se něco změní, protože těch rádoby mocichtivých skupinek bude na Letné i bez něho dost.... 

Odesláno

Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.

Odesláno

Dle servru je nastupce Hapal. Jsem zvedavej, pokud nedostane cas ( kterej nemaj ), tak to bude zas prusvih.

Odesláno

Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.

nejhorší je, že Křéťa má Spartu u prdele... Jinak už by s tím něco dávno dělal. No a hovno tomu rozumí, tak ho ten koníček něco stojí :D
Odesláno

Hapal je na šíru s angličtinou. To bude ten babylon dirigovat posunkovou řečí?

Bude mit kolem sebe jiste novej ansabl "poskoku" a verim, ze z toho babylonu toho moc nezbude, je treba pritahnout nove/sve kone.

Odesláno

JJ, těch šest mameluků co měl kolem sebe a taky jdou, asi něco měsíčně stálo.

No a Hapalovi bude překládat Rosa.

Odesláno (upraveno)

Nekde jsem videl vycisleni na 490 milionu...

A byt na miste Hapala, rekl bych, ze chci stejnou smlouvu jako mel Ital!

Upraveno uživatelem Ibe
Odesláno

Zatim ti to jde dobre :-)), pockej v nedeli :-)

Tak v neděli to bude jiná. Ale já jsem skromný. Remíza mi bude stačit :)

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak v neděli to bude jiná. Ale já jsem skromný. Remíza mi bude stačit :)

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Jo, to verim :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...