Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 7. 2018 v 4:19, honza71 napsal:

Mozna jsem blb, ale ja jim to preju. Komu neni rady, tomu neni pomoci. Holt si tu drzku jeste hosi nenabili dost. Mel jsem za to, ze Hapal z tymu neco vymackne, ale zatim to teda nevypada :(

Ale ono jim to nepomůže, protože v naší lize jim to pak jakž takž půjde, takže se budou plácat po ramenou a říkat si, "však ono si to sedne/sedlo a za rok to bude lepší". I tahle porážka má svou váhu, i když snad postoupěj, tak ten koeficient bude bída ( neříkám, že se ostatní nějak s honěním bodů přetrhnou, ale sakra, na Spartu se většinou spoléhalo nejvíc ). 

Odesláno

No jo, co bylo, bylo. Je treba se smirit s tim, ze Sparta uz body do koeficintu tak pravidelne dodavat nebude. A o postupu mam vic nez pochybnosti. To nemuzou uhrat.

Odesláno

Kuncaku, jestli budou hrát takle, tak jim to nebude stačit ani na ligu... A v postup nevěřím. Srbové se tu trefí, pac Sparta bude muset hrát,tak jim tam jednou vlitnou a bude vymalováno. A koeficient půjde do kopru

Odesláno

Já jim věřím. Důvodů mám několik - 1) poženou je fanoušci ( to, co bylo tam za kulisu, to se dá srovnat s vesnicí, kam chodím na 1.B třídu ), 2) počasí - bude příznivější 3) sehranost a prostě, hůř hrát nemůžou.

Jestli je tohle náš špičkovej klub, tak prostě věřit musím, protože prezentace dalších bude následovat a byl by to smutnej pohled.

Co se týče těch zahraničních posil- taky se mi to nelíbí, ale kde brát a nekrást? Tady je to tak vybrakovaný, že každej slušnej mladší hráč je už zkrátka buď v cizině na lávce, nebo v našem "špičkovém klubu" a ten zbytek se umí trefit sotva do balonu ( o přesné sehrávce či zpracování v rychlosti si nechte zdát ). Ano, možná je naše liga atletická a taktická, ale takhle se v cizině nehraje. Treneři- furt se mluví o nové krvi, ale chce to i zkušenosti - Hapal, Czaplár, Trpišovský, ale i ten Jílek se maj co učit a pokud si nedupnou a nepostaví to do latě, tak to bude vypadat k pláči ( zase Rada je opak, to už je moc ).

Prostě jim věřím, tohle kolo snad ukopou a pak se zlepšej a dolezou do skupiny ( a budou unavený na ligu :-))).

Odesláno
  V 27. 7. 2018 v 8:59, kuncák7 napsal:

Prostě jim věřím, tohle kolo snad ukopou a pak se zlepšej a dolezou do skupiny ( a budou unavený na ligu :-))).

Tak na srby jim taky věřim, ale pak jim stojí v cestě Bröndby Kodaň, a to už bude jiný kafe...

Odesláno
  V 27. 7. 2018 v 9:45, ricous napsal:

Tak na srby jim taky věřim, ale pak jim stojí v cestě Bröndby Kodaň, a to už bude jiný kafe...

Jako sešívka musíš věřit.

Pro mě byla a je Sparta vždy největší strašák v lize ( ať máme náskok v poslední době jakejkoliv, vždy čumím na ně - připosránkovatost se tomu říká :-)).

Na Kodaň jim pak docela věřím, že se hecnou. Jinak je tam zase/opět něco špatně.

Odesláno (upraveno)
  V 27. 7. 2018 v 10:56, Frantik napsal:

Na zadnou Kodan ty nymandi nepujdou. Konci se Srbama. A koeficient nekoeficient, vod spartanu zadny body nechci :-)

Drž hubu.

P.S. Frantu znám osobně, takže jen takové pohlazení.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno
  V 27. 7. 2018 v 11:23, marosh napsal:

Drž hubu.

P.S. Frantu znám osobně, takže jen takové pohlazení.

Nám je to jasný :-)). 

U tebe jen čekám, kdy přejdeš na fandění týmu v místě bydliště :-)).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...