Frantik Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Odesláno 3. května 2023 Jak je to bez penalt, Sparticka je na nule a Sesivky gratulaaaaaceeeee :-))))
kuncák7 Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Odesláno 3. května 2023 Je to tam, sice jen pohár, ale na Spartě. To je paráda
guzmic Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Odesláno 3. května 2023 Dnes Sparta velký špatný a vůbec nevím co by měli hrát aby se to za těch 10 dní nějak změnilo.
Frantik Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!!
Zdenek1307 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 12 minutami, Frantik napsal: Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!! Ač nesparťan, myslím, že nesmyslná penalta to nebyla. Pokud by šel míč ven ze hřiště, tak není co řešit... tím, že si to zasekl sparťan do hřišťe, tak to úplně změnilo situaci. Zcela výjimečně souhlasím s penaltou.
Murphy97 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 ..nejsem spartan a penalta dle meho nazoru byla. Sel tam sesivka dost debilne a myslim, ze to vedeli i sami slavisti. Zaroven uznavam, ze plichta by tomu zapasu slusela vic.
Gustaf Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 30 minutami, Frantik napsal: Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!! Zase byla klasika posledních kol? Penalta v 10 min nastavení?
papen Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 28 minutami, Frantik napsal: Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!! Chapu ze to boli, ale penalta jasna. “Ogbu” tam sel uplne zbytecne, utocnik uz byl vytlaceny a moc by toho neudelal.
Frantik Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 (upraveno) Jojo, posledních 5 zápasu to je vzdy jasná penalta A tahle byla taky jasna Ale jak říkám, gratulace. Upraveno 13. května 2023 uživatelem Frantik
vraby Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 56 minutami, Frantik napsal: Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!! Souhlas a nefandím ani jednomu S
Zdenek1307 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 49 minutami, Frantik napsal: Jojo, posledních 5 zápasu to je vzdy jasná penalta A tahle byla taky jasna Ale jak říkám, gratulace. Neřešíme posledních pět zápasů, ale jen tento konkrétní.
Zdenek1307 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 49 minutami, vraby napsal: Souhlas a nefandím ani jednomu S Jsem velice rád za reakci Trpišovského v rozhovoru po zápase. Jak se dnes říka... respekt.
guzmic Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 Zase jsem se jednou nedíval a jak pěkně to dopadlo. Penalta byla přísná, ale byla.
Lynx12 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Odesláno 13. května 2023 před 4 hodinami, Frantik napsal: Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!! Twl, zase brek... celou dobu mne Ogbu sral, jak je dobrej a nakonec mne potěšil... prostě to posral, tak prosím nebreč, že to byla nesmyslná penalta...
vraby Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Odesláno 14. května 2023 před 7 hodinami, Zdenek1307 napsal: Jsem velice rád za reakci Trpišovského v rozhovoru po zápase. Jak se dnes říka... respekt. Video jsem viděl několikrát a to mi stačí. A jak se říká nedáš-dostaneš a u Sparta tradičně z penalty .
Frantik Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Odesláno 14. května 2023 před 6 hodinami, Lynx12 napsal: Twl, zase brek... celou dobu mne Ogbu sral, jak je dobrej a nakonec mne potěšil... prostě to posral, tak prosím nebreč, že to byla nesmyslná penalta... Tak brecim nad sparťanský finišem ligy, kdy všechny rozhodující zápasy rozhodli penaltou v nastaveni. Takže brecim jako spravnej Slavista, páč me to mrzi, ze fandím celej rok a pak poslední zápasy rozhoduje nekdo jinej. Sparta Praha mistr ligy!
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Odesláno 14. května 2023 před 7 minutami, Frantik napsal: Tak brecim nad sparťanský finišem ligy, kdy všechny rozhodující zápasy rozhodli penaltou v nastaveni. Takže brecim jako spravnej Slavista, páč me to mrzi, ze fandím celej rok a pak poslední zápasy rozhoduje nekdo jinej. Sparta Praha mistr ligy! A teď si představ, že by tu pentli písknul Slavii, to by jsi měl stejný názor, jak je to nespravedlivé?
vraby Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Odesláno 14. května 2023 Tak jim to budeme přát,normální cestou by si ještě rok počkali.
vraby Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Odesláno 14. května 2023 před 1 minutou, guzmic napsal: A teď si představ, že by tu pentli písknul Slavii, to by jsi měl stejný názor, jak je to nespravedlivé? Ta penalta nebyla,to jste snad slepí? A jak jsem psal ani Sparta/Slavia není můj kůň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se