Návštěvník Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Podle mě je to nejlépe placený fotbalista v poměru k odehranému času, protože to jinak není možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Jojo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Ještě si myslím, že Bosák to shrnul dokonale. Velký dík těm trotlům z Chorvatska co se neumí chovat a otočili jejich vyhraný zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Řeci s takovým fotbalem vyhráli euro...my mame zatím bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Aha, tak tady jsou nějaké informace a rozhovor s Rosickým.https://www.sport.cz/fotbal/me2016/clanek/786244-rosicky-se-obetoval-pro-bod-turky-nestihne-a-dal-bolest-ve-svalu-me-zbourala-rika-vymluvne.html#hp-sezPravda, moc tomu nerozumím, ale zkusím si do druhého kafe něco šoupnouta přečtu si to ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Rosický potvrdil stupeň křehkosti: safír - hardlex - minerál - plast - slída - Rosický :-)Hele to bude spíš tvrzenej safír . Extra tvrdej,ale křehkej.:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Kdyby měl Rosický srdce a bojovnost jako Nedvěd, má na skříni dva zlatý míče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 ten Island vede nad Maďarama a to je překvapení, snad to dotáhnou do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Nejhorší na tom fotbalu je Karoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Karocha mám rád, namyšlený Ronaldo místo komentování soupeřů by se měl věnovat fotbalu. Zatím mu to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Ksichty Ronalda po penalte......k nezaplacení :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ksichty Ronalda po penalte......k nezaplacení :-)))To jsi neviděl můj ksicht,měl jsem na ně vsazeno. K nezaplacení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 já už na to nesazim, po tom výjebu Němcu s polakama....sere mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Nejhorší na tom fotbalu je Karoch...Já to myslím už podepsal :-)http://www.petice24.com/apek_a_karoch_nepati_k_mikrofonu Když to jde poslouchám raději slováky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 To jsi neviděl můj ksicht,měl jsem na ně vsazeno. K nezaplacení :-)Poslední zapas bude s Maďarskem a ani tam bych na ne nevsadil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 S Limberským souhlas, to je tragéd. Ve stejné kategorii jako Plašil. Lafata je dobrý hráč, ale tenhle systém, že se musí bít sám na hrotu, dělat rychlé protiútoky, to není pro něj. On potřebuje centry do vápna a tam už to nějak dorazí. Být pětkrát nejlepším střelec ligy není náhoda... Oni to mají ve Spartě nastavené tak, že mají za úkol v zápasech trefovat Lafatu od něj se to totiž vždycky nějak odrazí do branky . Jejich úspěšnost je v tomto velmi dobrá. Fakt ho nemám rád. Sám s míčem neudělá nic. Sem ho snad ani nikdy neviděl pořádně vystřerlit. To jsi neviděl můj ksicht,měl jsem na ně vsazeno. K nezaplacení :-)Docela se divým , že si byl ochotnej risknout opět sázku na Portugalce, výkon proti Islandu byl nic moc. A docela mě bavila přestřelka mezi Ronaldem a hráči Islandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Kdyz na to dnes koukam, tak premyslim, ze me ten fotbal nejak nebavi, asi presycenost. Proste nuda.Snad se do zitrka vylecim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Pojďme FC Sabinov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Já ty kérky nemusím, tak fandim kolebce fotbalu a draha polovicka se na me zlobi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se