Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě je to nejlépe placený fotbalista v poměru k odehranému času, protože to jinak není možné :D

Odesláno

Ještě si myslím, že Bosák to shrnul dokonale. Velký dík těm trotlům z Chorvatska co se neumí chovat a otočili jejich vyhraný zápas.

Odesláno
  V 17. 6. 2016 v 18:04, odjinud napsal:

Rosický potvrdil stupeň křehkosti: safír - hardlex - minerál - plast - slída - Rosický :-)

Hele to bude spíš tvrzenej safír . Extra tvrdej,ale křehkej.:-)))

Odesláno

Karocha mám rád, namyšlený Ronaldo místo komentování soupeřů by se měl věnovat fotbalu. Zatím mu to nejde.

Odesláno
  V 18. 6. 2016 v 20:57, Frantik napsal:

Ksichty Ronalda po penalte......k nezaplacení :-)))

To jsi neviděl můj ksicht,měl jsem na ně vsazeno. K nezaplacení :-)
Odesláno
  V 19. 6. 2016 v 5:11, vraby napsal:

Poslední zapas bude s Maďarskem a ani tam bych na ne nevsadil :-)
Odesláno
  V 17. 6. 2016 v 18:21, eklektik napsal:

S Limberským souhlas, to je tragéd. Ve stejné kategorii jako Plašil. Lafata je dobrý hráč, ale tenhle systém, že se musí bít sám na hrotu, dělat rychlé protiútoky, to není pro něj. On potřebuje centry do vápna a tam už to nějak dorazí. Být pětkrát nejlepším střelec ligy není náhoda...

Oni to mají ve Spartě nastavené tak, že mají za úkol v zápasech trefovat Lafatu od něj se to totiž vždycky nějak odrazí do branky . Jejich úspěšnost je v tomto velmi dobrá. :) Fakt ho nemám rád. Sám s míčem neudělá nic. Sem ho snad ani nikdy neviděl pořádně vystřerlit. 

V 19. 6. 2016 v 5:11, vraby napsal:

Docela se divým , že si byl ochotnej risknout opět sázku na Portugalce, výkon proti Islandu byl nic moc. A docela mě bavila přestřelka mezi Ronaldem a hráči Islandu

Odesláno

Kdyz na to dnes koukam, tak premyslim, ze me ten fotbal nejak nebavi, asi presycenost. Proste nuda.

Snad se do zitrka vylecim :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...