Gustaf Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 sem šel radši na bajk, léčit si depku. Koukám, že kdybych zůstal u TV, tak se jdu rovnou zabít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pry to byl dobrej vykon ( nevim, vypl jsem to ve 20 minute, kdyz nasi nevedeli co s balonem ) a pak radsi koukal na U21.Dobrej? No to teda v zadnem pripade. Dobrej od Urugaye v prvnim polocase, pak to jen udrzovali. U21 byla mnohem lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Dobrej? No to teda v zadnem pripade. Dobrej od Urugaye v prvnim polocase, pak to jen udrzovali. U21 byla mnohem lepsi.Tak jsem cetl hodnoceni nasich hracu, ja to fakt videl jen do casu 19.38 min a to mi prislo spatny.Ta U21 dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ta Sparta si to letos vyzere az do dna.A zatim nevidim ani rozdil mezi Stramakem a Hapalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Sparticka dobre... tradicni vysledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ono Hapal tezko neco vytrhne po trech tydnech. Mozna ke konci sezony to bude nejak vypadat, ale spise az v te dalsi. Rada nakopl Jablonec velice slusne, ale s mancaftem je uz od prosince. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Dobře to hrajeme... Tyvle taková bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) To je fakt divny. Stejny hraci, stejnej trener a takovej rozdil proti podzimu Nastesti na Plzen nesazim Upraveno 31. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ono Hapal tezko neco vytrhne po trech tydnech. Mozna ke konci sezony to bude nejak vypadat, ale spise az v te dalsi. Rada nakopl Jablonec velice slusne, ale s mancaftem je uz od prosince. Sent from my iPhone using TapatalkNo, ze mesic uz s tim aspon neco udelat mohl. Tema ubrecenejma reakcema, kterejma se zatim prezentuje v nich akorat spis budi nadeji na to, ze to vlastne delaj dobre a jen jim vsichni krivdej. Ruku na srdce, zadna dobra parta to neni, takze by mozna verejna kritika pomohla. Rozhodne by to uz nezhorsila (a Rada a Jablonec? Stejna bublina jak predtim Jihlava, Radovo rvani a kaspariny pomuzou tak pul sezony, pak z nej budou mit srandu).A Plzen si to fakt komplikuje, hrala 20 minut poradne, jinak profesorsky. Tad dohravka v Ostrave, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 To je fakt divny. Stejny hraci, stejnej trener a takovej rozdil proti podzimu Nastesti na Plzen nesazim já dal dnes Spartu a Plzeň... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 já dal dnes Spartu a Plzeň... :DJa dal proti svejm v Jablonci resp. neprohru domacich a Teplice vs Sparta jsem hral taky na jistotu a dal neprohru hostu.Takze jsem opet sral pri zdi, ale opet bral vyhru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) Od Hapala jsem taky cekal strizlivejsi pozapasova hodnoceni. Kadlec se malem rozbecel. Ale i tak mu to staci na Chopard Mille Miglia. Sam jsem zvedavy, co z te bidy upecou. Aspon ze Stanciu vypada k svetu. Ze by prvni vlastovka? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 31. března 2018 uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Plzeň dneska totálně zaspala první poločas... asi si mysleli, že tu Bolku udolají sami, ale to se jim jakože nepovedlo... Podle mě vrchol na 0:2 proti deseti... Teďka je tam zápas Slavie-Zlín, jestli to sešívky zvládnou, tak mají Plzeň tuším na 6b? V týdnu pak dohrávka na Baníku, ale to si asi VP pohlídá, navíc bude mimo Bary... Bez něho je Baník úplně mimo.... Možná to bude ještě zajímavý konec ligy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Hapal to bude mít ještě těžké.. jako dát do dokupy když je ten mančaft multi-kulti po tom štramákovi? No nevím, neznám statistiky, ale by na tom nebyl nejlíp ten Rada, který dojížděl minulou sezonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ale Rada udělá aspoň tři žongly :D :dmD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Rekl bych, ze Hapal taky :-))).A Stramak jeste poridil ty dva rumuny, coz je pro Spartu vysvobozeni, oba patrej mezi top ligy (a od Kadlece jsem si sliboval pri prichodu hodne, ale zatim mimo tech moldanku nepredvedl nic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Jako Stanciu je fakt dobrej... Toho je pro Spartu škoda :D moc jsem mu nevěřil, ale mýlil jsem se... Je třeba po něm hodit laso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Jako Stanciu je fakt dobrej... Toho je pro Spartu škoda :D moc jsem mu nevěřil, ale mýlil jsem se... Je třeba po něm hodit laso.:-)), jo, at se tam zbytecne nezkazi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Titul nikdo nechce? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Konečně, mi ten Zlín udělal radost. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se