Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Pry to byl dobrej vykon ( nevim, vypl jsem to ve 20 minute, kdyz nasi nevedeli co s balonem ) a pak radsi koukal na U21.

Dobrej? No to teda v zadnem pripade. Dobrej od Urugaye v prvnim polocase, pak to jen udrzovali. U21 byla mnohem lepsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej? No to teda v zadnem pripade. Dobrej od Urugaye v prvnim polocase, pak to jen udrzovali. U21 byla mnohem lepsi.

Tak jsem cetl hodnoceni nasich hracu, ja to fakt videl jen do casu 19.38 min a to mi prislo spatny.

Ta U21 dobry.

Odkaz ke komentáři

Ono Hapal tezko neco vytrhne po trech tydnech. Mozna ke konci sezony to bude nejak vypadat, ale spise az v te dalsi. Rada nakopl Jablonec velice slusne, ale s mancaftem je uz od prosince.

Sent from my iPhone using Tapatalk

No, ze mesic uz s tim aspon neco udelat mohl. Tema ubrecenejma reakcema, kterejma se zatim prezentuje v nich akorat spis budi nadeji na to, ze to vlastne delaj dobre a jen jim vsichni krivdej. Ruku na srdce, zadna dobra parta to neni, takze by mozna verejna kritika pomohla. Rozhodne by to uz nezhorsila (a Rada a Jablonec? Stejna bublina jak predtim Jihlava, Radovo rvani a kaspariny pomuzou tak pul sezony, pak z nej budou mit srandu).

A Plzen si to fakt komplikuje, hrala 20 minut poradne, jinak profesorsky. Tad dohravka v Ostrave, uvidime.

Odkaz ke komentáři

Od Hapala jsem taky cekal strizlivejsi pozapasova hodnoceni. Kadlec se malem rozbecel. Ale i tak mu to staci na Chopard Mille Miglia. Sam jsem zvedavy, co z te bidy upecou. Aspon ze Stanciu vypada k svetu. Ze by prvni vlastovka?:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Igicz
Odkaz ke komentáři

Plzeň dneska totálně zaspala první poločas... asi si mysleli, že tu Bolku udolají sami, ale to se jim jakože nepovedlo... Podle mě vrchol na 0:2 proti deseti...  Teďka je tam zápas Slavie-Zlín, jestli to sešívky zvládnou, tak mají Plzeň tuším na 6b? V týdnu pak dohrávka na Baníku, ale to si asi VP pohlídá, navíc bude mimo Bary... Bez něho je Baník úplně mimo.... Možná to bude ještě zajímavý konec ligy... 

Odkaz ke komentáři

Rekl bych, ze Hapal taky :-))).

A Stramak jeste poridil ty dva rumuny, coz je pro Spartu vysvobozeni, oba patrej mezi top ligy (a od Kadlece jsem si sliboval pri prichodu hodne, ale zatim mimo tech moldanku nepredvedl nic).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...