kuncák7 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Ja budu prat Chorvatum, ale letos mi ty prani na MS moc nevychazej. Upraveno 12. července 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 vsazim na chorvatsko.. modric je ve svem zivlu.. i ldyz mbappe a pogba... Veď práve to. Mbappé a Pogba. Človek nikdy nevie, čo má čakať od Bretóncov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Chorvati to urvou... Budou mít větší motivaci. Většina jejich hráču má poslední šanci výhrat MS. Zabozrouti mají mladej tým... Už od skupinové fáze věřím a fandím chorvatum, tak doufám, že to dotáhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Takze dnes BEL zasluzene, bolo jasne ze sa na to anglani vykaslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal83 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Gratulace Belgii :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Belgie! pěknej fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Viděl jsem je večerní sestřih a tak nějak mi z toho vyšlo, že Anglie docela hořela. Belgie a Chorvatsko byly takové moje černé koně turnaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Hrala, myslim Belgie fakt pekne, i kdyz rezervicka tam byla ( bylo videt, ze to neni finale ), ale stejne, peknej fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal83 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Dnes Chorvati... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Doufam ze Francie!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Sleduju cely mistrovstvi spis vysledkove. Zadnej zapas jsem nevidel celej. Nejvic polocas a pul FRA vs. ARG a to byla jizda . Francie umi otevrenou partii i "zatloukanou" (zapas s Belgii). Chorvati "jen" remizovali s Danskem, Ruskem i Anglii. Je jasny, ze finale je extra davka adrenalinu do zil, a klidne muzou vyhrat. Dokonce jim to i preju. Ale myslim si, ze vyhraje Francie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Komu dnes fandit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Já mám jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Tez to preju Chorvatum, ale rozum veli ze Francie.Stajne se budu koukat, treba rozum keca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Na co mají to video? Nasimulovaná standartka a ofside a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Tak tak... A proti zabozroutum už nepiskli dvě jasný pentle. Ať jdou s videem do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 JJ stává se z toho fraška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Jooo. Luxusni gol!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 To vypadá na žabožrouty. A gól nádherný a málem další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 A další! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se