Chumpus Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Marto, nevim, kde se do nej navazim, ale ano, rad ho nemam - prohra s Jabloncem a ted v Ostrave jde na jeho vrub, o koukatelnosti muzem polemizovat ( me se to moc nelibi, na ligu staci, ale jinak zadnej posun vejs ci k totalnimu fotbalu se nekona, naopak, pulku zraneni hracu bych mu klidne pricetl ).Ale jak pisu, nemam ho rad.To není překvapivý názor, spousta lidí stále s láskou vzpomíná na Šilhavého obehrávání vápna bez efektu. Což vůbec nechápu...Podstatný je, že ta hra se opravdu posunula. Ne každý si toho všimne při pohledu na hřiště, čísla ale mluví jasně. Totální fotbal bylo nešťastný vyjádření, víc na to sedí pojem aktivní fotbal, což už snad Trpišovský uznal.Pokud mu chceš přičíst půlku zranění, tak to je opravdu hodně nefér. Deli je věčná skleněnka, stejně tak Hromada a Sýkora - ti by byli zranění za jakéhokoliv trenéra. Škoda je víc zraněný než zdravý poslední dva roky. Olayinka se zraněním už přišel a Tecl si to udělal sám. Van Burenova zlomenina byla nešťastná náhoda a navíc je to stejně neefektivní palič. Takže zbývá Jugas, ale těžko říct, jestli je ten jeho natržený sval vina trenéra.A o tom, že ten fotbal na ligu stačí... Zrovna teď se ve dvou zápasech EL ukázalo, že v Evropě to je docela dobrý. Problém nastává ve chvíli, kdy soupeř místo fotbalu předvádí válku, jako třeba na Baníku. Tam je potřeba zlepšení. Zásadní problém současné Slavie je v útočnících. Škoda už na to, při vší úctě, přestává mít. Mešanovič byl dlouho zraněný a navíc je to větší palič než Standa Vlček, což teď po návratu opět předvedl. Matoušek není klasický hroťák a když se do toho teď konečně začal dostávat Tecl, tak se zranil. Chybí prostě špičkový útočník, který by byl schopný dát za sezónu 15 gólů a přidat k tomu asistence. V tom má výhodu Plzeň, které takto hodně pomohl Krmenčík. Jestli bych Trpišovskému něco vyčetl, tak nezvládnuté posílení v zimě po jeho příchodu, kdy nám chyběli hráči na kraje, ale nikdo nepřišel. Na jaře jsme kvůli tomu ztráceli.Nicméně i tady se poučil, posílení v létě bylo ukázkové a už přesně věděl, jaké hráče chce. To je mimochodem velký rozdíl oproti Šilhavému, který tohle nezvládal. Věřím, že ještě jedno přestupní období a už bude mít v kádru přesně ty typy, které potřebuje. Budování týmu nějakou dobu trvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Lze s tebou souhlasit v leccems, ale v globale nesouhlasim. O vykonech bych klidne pochyboval, koukat se na to da, ale efektivita je nulovejsi ( i za Silhaveho se na to dalo koukat a to mel tym slozenej ne ze sebe, ale predchudcem, coz ho limitovalo ). V poharech je efektivita jeste horsi a co je platne, ze se na to da koukat? Promin, ale placat se po ramenou je hloupost- porazil se predposledni tym francie, kteremu to neslape a porazka v Petrohradu. Az bude umelecky dojem ohodnocen, beru.Co mu vycitam je zraneni Jugase, Tecla i Skody a spatna koncepce do brany, kde je prosazovan nemoderni i kdyz mladej brankar a dvojka, ktera je neperspektivni.Matousek rozhodne neni hrotovej hrac,dale potom s Ostravou prekvapilo stridani Baluty, mimochodem v tomto zapase jednoho z nejlepsich nasich hracu. Ale je to trener a ja se muzu dohadovat, co ho k tomu vedlo, ale vyjadrit nazor lze.Jestli je pod statistikou mysleno pocet propagacnich strel ci drzeni mice, tak to neberu. Vzdy je smerodatne - pocet bodu ( v lize ok), a pocet golu ( v poharech to rozhodne na placani po ramenou neni ). Upraveno 6. října 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Tvl hosi, je jedno, kdo z Vas dvou ma "vic" pravdu, protoze jedina dulezita "pravda" je, ze ty vase "hvezdy" prohraly doma s Jabloncem, kterej vede trener, jemuz se vsichni do jednoho vysmivate a dostali jste dva fiky od tymu, co hral v deseti (coz by slo mozna akceptovat, kdyby jste mu 4 dali, ale vono ho.no, ze).Takze jste s nevetsim rozpoctem v lize tak akorat pro smich. Koupite nadejnyho zaloznika a prvni, co s nim udelate je, ze ho ppslete na hrot atd. atd.Mate jediny stesti, ze vam fandim hned po svy Bohemce. Jinak bych vas poslal do kamsluncenesviti Upraveno 6. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 honza71: Nejvyšší rozpočet má stále Sparta. Loni to bylo o pár set miliónů, letos přesně nevím. S prohrou s Jabloncem jsem počítal, když se dělá bodový odhad na sezónu, tak u Jablonce se dává nula. Tak to prostě je A Matoušek hrál na hrotu, protože nebyla jiná možnost. Mimochodem, on hraje normálně na podhrotu, takže zas takový skok to není a v útoku hrál v některých případech i v Příbrami. Jen tam prostě nemůže hrát nastálo. kuncák: Nevím, jak mu můžeš vyčítat zranění Tecla, ke kterému došlo po nešťastném dopadu na zem, a zranění Škody, který je na tom zdravotně špatně dlouhodobě. Tady jsi fakt mimo. Jasně, fotbal je o emocích, ale tohle už vypadá spíš na zaslepenost.Jinak Kolář naopak je moderní brankář, hrou nohama týmu odlehčuje. K jeho chytání výhrady mám, to zase jo, nemyslím si třeba, že by nás v nějakým zápase vyloženě podržel. Ale zase si nemyslím, že by to byla nějaká tragédie. On i ten Pavlenka, než se dostal do super formy, kterou hodně přispěk k titulu, nebyl úplně přesvědčivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 "............ S prohrou s Jabloncem jsem počítal, když se dělá bodový odhad na sezónu, tak u Jablonce se dává nula. Tak to prostě je :D" Tak hlavne, ze vam ten bodovy odhad na sezonu vychazi a jste spokojeny :D Chtit bejt mistr, uhrat neco v Evrope, nejlepe rovnou v LM a pritom pocitat dopredu, ze rupnete s Jabloncem ?!?!?Ve jste strasny jelita, bez urazky kamarade. Moc bych vam pral, abys to nemyslel vazne. Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 OK, speciálně pro tebe tam příště dám ty smajlíky tři...Nicméně je normální, že se na nějaký tým nedaří, u nás je to už pěkných pár let Jablonec. Takže pak prostě nemáš takový očekávání. Ale rozumím, že fanoušci Bohemky tohle moc nechápou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Jo, tri smajliky by mohly stacit i takovymu zabednenci, jako jsem ja A na klokany mi nesahej, kdyby mel Luftjarda nas rozpocet, hrajete tak mozna prazskej prebor (jestli teda nejaka takova soutez existuje) Upraveno 6. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Asi jsem mimo, ale odrovnat dva utocniky je u me hloupost a je jedno, zda to bylo hloupe podvrknuti ci ne, Skoda byl zranenej dlouhodobe a hral, takze ho asi nekdo dodelal, nebo to chapu spatne?A Kolarovi vytykam presne to, co pises, nepodrzel. Nohama hraje slusne, ale jinak je na care marnej, stoji jak solnej sloup ala Stejskal, takze modernost neuznavam. S Pavlenkou bych ho opravdu nesrovnaval :-), jina liga uz v Ostrave. Ale s Berkovcem ci Zlamalem klidne a i tam mi vychazi hur.No nic, hadat se nechci, kazdej mame jinej nazor a ja ho zmenim po hmatatelnem vysledku a ne po dojmu, kterej jak pisu je opravdu naprd.Slavii zdar, jsem klasickej rejpal z drevene tribuny :-) a budu. Upraveno 6. října 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Jo, tri smajliky by mohly stacit i takovymu zabednenci, jako jsem ja A na klokany mi nesahej, kdyby mel Luftjarda nas rozpocet, hrajete tak mozna prazskej prebor (jestli teda nejaka takova soutez existuje) A ty mi na prazskej prebor nesahej :-), to jsou mace jak vino :-).Snad nemusim davat tri smajliky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Trochu odbocim od tematu sesivky. Sparta za prvni polocas v Olmiku nevystrelila Upraveno 6. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Trochu odbocim od tematu sesivky. Sparta za prvni polocas v Olmiku nevystrelila Zkuste to tu obcas komentovat, pocitame na volbach, nevychazi nam to a vypada to na peknou noc, jsem trochu podrazdenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Asi jsem mimo, ale odrovnat dva utocniky je u me hloupost a je jedno, zda to bylo hloupe podvrknuti ci ne, Skoda byl zranenej dlouhodobe a hral, takze ho asi nekdo dodelal, nebo to chapu spatne?A Kolarovi vytykam presne to, co pises, nepodrzel. Nohama hraje slusne, ale jinak je na care marnej, stoji jak solnej sloup ala Stejskal, takze modernost neuznavam. S Pavlenkou bych ho opravdu nesrovnaval :-), jina liga uz v Ostrave. Ale s Berkovcem ci Zlamalem klidne a i tam mi vychazi hur.No nic, hadat se nechci, kazdej mame jinej nazor a ja ho zmenim po hmatatelnem vysledku a ne po dojmu, kterej jak pisu je opravdu naprd.Slavii zdar, jsem klasickej rejpal z drevene tribuny :-) a budu.Kdyby tam byl nějaký opakující se vzorec jako kolena za Jarolíma nebo svalová zranění za Šilhavého, tak bych tě chápal. Ale takhle fakt nemůžu. Tecl byla nešťastná náhoda a Škoda je prostě náchylnější ke zraněním. On už by ve Slavii pravděpodobně nebyl, kdyby byla k dispozici adekvátní náhrada.Pavlenka, když přišel, byl na stejné úrovni s Berkovcem. Říkal to sám tehdejší trenér brankářů. Akorát Pavlenka na sobě byl ochoten makat. Berkovec je ligový průměr. Povedla se mu sezona v Bohemce, ve Slavii nezvládal tlak. To platí i pro tebou zmiňovaného Zlámala, který u nás chytal mizerně. Jinde se mu ale dařilo, to platí třeba i pro Laštůvku, který byl u nás zoufalý. Ne každý brankář to ustojí. Budoucností má být Vantruba, Kovář je jen spolehlivý záskok, kterému nevadí být dvojkou. Ne každý brankář ti půjde dělat dvojku... Docela se divím Hečovi, že šel do Sparty s tímhle výhledem. Jinak myslím, že se nehádáme, ale normálně diskutujeme, ačkoliv je z tebe ten duch dřevěnky hodně cítit Ne nadarmo se říká, že Slavia nepotřebuje nepřítele, ale rozloží se sama zevnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Pěkně Sigma! Můj sedmilety syn mi dnes říká, když jsme minule porazili tu Duklu, která je z Prahy, tak ta Sparta je taky z Prahy tak je asi taky porazime, ne? Nevěřil sem mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Pěkně Sigma! Můj sedmilety syn mi dnes říká, když jsme minule porazili tu Duklu, která je z Prahy, tak ta Sparta je taky z Prahy tak je asi taky porazime, ne? Nevěřil sem mu. Tak jestli to říkal prcek, tak to musí tak být... to znám, mám doma taky takového chytrolína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Kdyby tam byl nějaký opakující se vzorec jako kolena za Jarolíma nebo svalová zranění za Šilhavého, tak bych tě chápal. Ale takhle fakt nemůžu. Tecl byla nešťastná náhoda a Škoda je prostě náchylnější ke zraněním. On už by ve Slavii pravděpodobně nebyl, kdyby byla k dispozici adekvátní náhrada.Pavlenka, když přišel, byl na stejné úrovni s Berkovcem. Říkal to sám tehdejší trenér brankářů. Akorát Pavlenka na sobě byl ochoten makat. Berkovec je ligový průměr. Povedla se mu sezona v Bohemce, ve Slavii nezvládal tlak. To platí i pro tebou zmiňovaného Zlámala, který u nás chytal mizerně. Jinde se mu ale dařilo, to platí třeba i pro Laštůvku, který byl u nás zoufalý. Ne každý brankář to ustojí. Budoucností má být Vantruba, Kovář je jen spolehlivý záskok, kterému nevadí být dvojkou. Ne každý brankář ti půjde dělat dvojku... Docela se divím Hečovi, že šel do Sparty s tímhle výhledem. Jinak myslím, že se nehádáme, ale normálně diskutujeme, ačkoliv je z tebe ten duch dřevěnky hodně cítit Ne nadarmo se říká, že Slavia nepotřebuje nepřítele, ale rozloží se sama zevnitř Za ten posledni odstavec ti pekne dekuju :-).Vantrubu sleduju a myslim si, ze by mel dostat sanci ( ale jak rikam, ja odpovednej za vysledky nejsem ). Skoda by tu asi uz opravdu nebyl, ale nahrada za nej neni ani ve vyhledu ( ja si pral Necida, ale to je pros..ej talent, primo jak z knizky ). No, snad se to srovna, ja si na to dle meho drevo v brane zvyknu a zacne nam to tam v poharech padat.Jinak, bohuzel nevim, proc zrovna Jablonec neumime porazit, ale je fakt, ze s nim je to vzdycky divny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Ja teda martine souhlasim s Chumpusem defakto ve vsem. S tebou jen ohledne golmana, s tim budgetem by se mel dobrej golman udelat a Vantrubu bych uz zkusil nechal chytat ligu.Jako za me je ten posun SKS neuveritelnej a fakt si to uzivam. Asi jsem magor, ale vysledky jsou u me podruzny, me vlastne ani tolik nevadilo kdyz byla slavka tzv vecne druha, ale hrala hezkej fotbal a narozdil od rumunu ji rozhodci netlacili.. Navic ty nakupy Nezmara jsou fakt neco, kdyz prisel Coufal nebo Traore, tak jsem nechapal a ty kluci maj uplne v klidu na zaklad. Nevim, nevim jestli se pres Traoreho dostane po zraneni do sestavy Sykora nebo Hromada... No a pak ten hrotak, tam si predstavuju nakyho technickyho utocnika, kterej bude schopnej prejit pres dva hrace. Ale do ty nasi zoufaly ligy asi fakt pasuje spis kladivo typu Skodovky... Kazdopadne Sigma HODNE potesila, ale druha pule ze strany Rumunu nebyla objektivne tak spatna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Ja kus druhy pule videl a radeji to vypnul. To jsou fakt nestastnici. Vystrelit na branu je pro ne problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Ja teda martine souhlasim s Chumpusem defakto ve vsem. S tebou jen ohledne golmana, s tim budgetem by se mel dobrej golman udelat a Vantrubu bych uz zkusil nechal chytat ligu.Jako za me je ten posun SKS neuveritelnej a fakt si to uzivam. Asi jsem magor, ale vysledky jsou u me podruzny, me vlastne ani tolik nevadilo kdyz byla slavka tzv vecne druha, ale hrala hezkej fotbal a narozdil od rumunu ji rozhodci netlacili..Navic ty nakupy Nezmara jsou fakt neco, kdyz prisel Coufal nebo Traore, tak jsem nechapal a ty kluci maj uplne v klidu na zaklad. Nevim, nevim jestli se pres Traoreho dostane po zraneni do sestavy Sykora nebo Hromada...No a pak ten hrotak, tam si predstavuju nakyho technickyho utocnika, kterej bude schopnej prejit pres dva hrace. Ale do ty nasi zoufaly ligy asi fakt pasuje spis kladivo typu Skodovky... Kazdopadne Sigma HODNE potesila, ale druha pule ze strany Rumunu nebyla objektivne tak spatna...Vantrubu chytat nenechají, protože chytat potřebuje Kolář. Má nějakých 50 startů, a na to,aby to byla jistota ve všech ohledech potřebuje nutně 100 zápasů, přičemž musí být po tlakem výsledků. Je v něm potenciál, ale musí na sobě ještě pracovat. Možná se dostane do stejné pozice jako Pavlenka a bude i obchodovatelný v mladém věku. Souhlasím s tím, že Laštůvkovi se Slavie nepovedla (o to mu víc vychází Baník) a Berkovec tam nemohl nahradit Pavlenku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Navic ty nakupy Nezmara jsou fakt neco, kdyz prisel Coufal nebo Traore, tak jsem nechapal a ty kluci maj uplne v klidu na zaklad. Nevim, nevim jestli se pres Traoreho dostane po zraneni do sestavy Sykora nebo Hromada...Nejsou to nákupy Nezmara, ale Trpišovského... Osobně si nemyslím, že by byl Nezmar skvělý manažer. Když se třeba jednalo s klíčovou posilou, tak nebyl ochoten dorazit do Prahy, aby byl jednání přítomen. Coufal hyl super kauf, ten kluk je neuvěřitelnej. Když měl v zápase s Bohemkou problém s kolenem, tak mu o poločase všichni říkali, ať střídá a neriskuje. On to odmítl, že to nepřipadá v úvahu.A je neskutečný, jak Traore okamžitě zapadl. To asi nikdo nečekal. Sýkora je využitelný ještě na kraji, v tom má plus. A Hromada je jiný post, to je náhrada za Součka nebo Hušbauera. Vantrubu chytat nenechají, protože chytat potřebuje Kolář. Má nějakých 50 startů, a na to,aby to byla jistota ve všech ohledech potřebuje nutně 100 zápasů, přičemž musí být po tlakem výsledků. Je v něm potenciál, ale musí na sobě ještě pracovat. Možná se dostane do stejné pozice jako Pavlenka a bude i obchodovatelný v mladém věku. Souhlasím s tím, že Laštůvkovi se Slavie nepovedla (o to mu víc vychází Baník) a Berkovec tam nemohl nahradit Pavlenku.. Plán je takový, že Vantruba by měl letos odchytat pár zápasů. Kolář bude stále jednička. A v případě odchodu Koláře by měl převzít jeho pozici. Nákup Vantruby byl v zimě vlastně majstrštykem vedení, protože ho chtěly kluby z Anglie. Ale Slavia byla ochotná přistoupit na to, že dokončí sezonu ve svém klubu, což bylo klíčové. Je to mega talent, tak uvidíme, jestli se mu podaří uspět. Upraveno 6. října 2018 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Tak na někom se ta Olomouc musela chytit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se