Arthur N. Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 zitra fandím Slávce, mám radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Nervy, ale na jare aspon jeden zastupce jistej. Zitra snad druhej, uz ladim hlasivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 2x porazit Real a skončit na 4. místě. K neuvěření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) No tvl, Rusáci dobrý! Ale Plzeň ještě lepší... :-) Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kluci, dnes neuvěřitelný... Já mám takovou radost ze to vyšlo. Chtěl bych vidět ty ruský xichty, když jim výhra 3:0 na Realu byla k prdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Plzeňáci nemusím, ale dneska jsem jim fandil a supéééér! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Plzeň dobře včera... CSKA asi smolaři roku v LM... sejmout real a nepostoupit, tak to je na kloubouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Tak dneska je u stadaku pekna kosa, snad vecer zahreje vykon a postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Tak dneska je u stadaku pekna kosa, snad vecer zahreje vykon a postup.těším se, až sednu večer k telce, otevřu prazdroj, budu loupat arašídy a fandit. Tak kuncaku, koukej mávat ať tě vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 na cem to davaji... nikde to nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 ct2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jablonec super..snad to nastavení už udrží a přidá další body do koeficientu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 ct2dik ...jsem koukal po sportovnich kanalech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 dik ...jsem koukal po sportovnich kanalech...já to vždy čekuju na livesport.cz....tam je to vždy napsáno, kdo co vysílá..... Jabka to daly.....supeeeeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 tak Slávie do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 tak Slávie do toho!pivo nalitý, buráky připravený...jde se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 a je tam, pěkný, gooooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 tak druhej a parádní goooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Nooo pěkně Stoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Vole.Plzeň vyhraje s AS Řím, Sešívky se Zenitem, Jablonec s Kyjevem...Takový mače......a Sparta prohraje se Slováckem a s Teplicema.Doba temna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se