kuncák7 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Zatím Hornak, nebo se pletu?Byla s ním sranda, škoda ho :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Si vezmou Vrbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) Tvl tým plnej mazáků a novej trenér si veme do huby mladý kluky, že neuměj otáčet zápas. Místo aby pojebal mazáky, že se flákaj, prasej a kurvěj na co sahnou. https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/michal-hornak-sparta-trener-opava.A190425_165320_fotbal_min Tohle je marný... Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tvl tým plnej mazáků a novej trenér si veme do huby mladý kluky, že neuměj otáčet zápas. Místo aby pojebal mazáky, že se flákaj, prasej a kurvěj na co sahnou.https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/michal-hornak-sparta-trener-opava.A190425_165320_fotbal_minTohle je marný...Hele, já tě chápu, ale uznej, že nemá na výběr říct něco jinýho- když pojebe mazáky, tak se na něj kabina vykašle úplně a nevydrží ani těch 6 zápasů do konce. A kdo někdy dělal kolektivní sport, tak ví, jak vypadá kabina a její chod ( od mých dob se to moc nezměnilo ).Jako mladej, v 16 -ti jsem přišel mezi muže, byl jsem rád, že jsem si mohl sednout, mluvit určitě ne. Když jsem v 38 končil a přitom i trenoval, tak jsem si nemohl dovolit potopit mazáky ( a když jsem to udělal a juniorka jela na svůj zápas jinam, tak to pak bylo terno :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 to je zle:( https://sport.aktuality.sk/c/394802/cesky-futbalovy-reprezentant-zomrel-pri-tragickej-nehode-v-turecku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Velký špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Tragédie...ze se ty hráči na to Turecko nevykaslou. Před dvěma lety Rajty, ostatní se taky hned vrátili zpět. Hrůza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Ono si stačí přečíst vzpomínky Horváta. Nevim, co ty kluky tam vede, vždyť ani ty slíbený prachy mnohdy nedostanou... #ACS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Tak ten Pepa velká ztráta... Jsem ráno čuměl jak to vyšlo v novinách... Kdo někdy jezdil v Turecku autobusem, tak asi ví jak to tam chodí, a jestli to byl nějaký klubový mikrobus jak psali + mikrospánek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 to je zle:(https://sport.aktuality.sk/c/394802/cesky-futbalovy-reprezentant-zomrel-pri-tragickej-nehode-v-turecku/Velká tragédie a škoda ho :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.jancik Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Škoda včera toho Šuriho:(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 ten Ajax mě opravdu baví, doufám, že se dostanou do finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 dobrej mač -výsledek horší YNWA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Taky doufám, že to Ajax dotáhne do finále a celý to vyhraje! přál bych jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Taky doufám, že to Ajax dotáhne do finále a celý to vyhraje! přál bych jim to Ac hrají pěkně, doufám, že ve finále uvidím svou oblíbenou Barcelonu. Před Ajaxem ale smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Ac hrají pěkně, doufám, že ve finále uvidím svou oblíbenou Barcelonu. Před Ajaxem ale smekám.Tak to ten Ajax ( catalanci ještě nepostoupily ) zas poslouchat ty jejich kecy... Upraveno 2. května 2019 uživatelem markwagner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Teplice mají asi vsazeno, jinak nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Teplice v prvnim setu kanara, zacina set druhy :-) A jeden vyloucenej hahah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Teď jsem koukal na výsledky na livesport, za Teplice hrálo Bečko nebo dorost? 8:0 to je trochu moc. Do Boleslavi ani jezdit nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Celá nadstavba je chujovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se