Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Hráli hnusnej, ale perfektně účelovej fotbal. Klobouk dolů, prostě to dali a letos si to zasloužili.

Ještě si dají derby a doufám, že zůstanete na předání poháru pro Mistra ligy :-).

Blbý rejpnuti, tak to tak sparťani berte :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Penalta naprosto jasna. Podiva se kde ma hrace a pak ho stahne. Do kamery pak tvrdi, ze ho nevidel? Baros je proste blb, na tom se nic nezmeni. Rozbit stridacku, dobra prace. Skoda ho, na hristi me vzdy bavil, i kdyz na nej nekteri nadavali.

Odkaz ke komentáři

Penalta naprosto jasna. Podiva se kde ma hrace a pak ho stahne. Do kamery pak tvrdi, ze ho nevidel? Baros je proste blb, na tom se nic nezmeni. Rozbit stridacku, dobra prace. Skoda ho, na hristi me vzdy bavil, i kdyz na nej nekteri nadavali.

Holt koukáme každej na ten pád jinak. Vyvracet ti to nebudu, takovéjhle u tebe stažení je za zápas spousty, nedělejme z toho fakt balet. Baroš to odnesl za všechny, možná je jednoduché a žije z toho, co dokázal, ale furt je to někdo a odnesl to za všechno, co na ty střídačce padlo či se rozbilo. Určitě nebyl sám.

Odkaz ke komentáři

Ty už nefandíš Spartě? Takový mám nejradši, celý život kovanej a když cítí titul u konkurence, tak najednou Slávie, Slávie....bych se styděl.

Vždy hrdej Vrsovicak, o Spartě jako konkurenci jsem začal mít tuchu v 15, kdy jsem začal jezdit do "centra města" na stredni. Do té doby byl největší rival Bohemka, sparťan u nás ve třídě nebyl ani jeden (asi to bylo dáno i tím, že to byla sportovní třída Slavie :-)).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...