Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plzeň to má 50:50 doma je můžou klidně porazit. Sparta si to posrala...v Turecku to bude těžké tam asi nevyhraju, no a Bolka tam bych to viděl tak na 60:40 na to, že postoupí.

Odesláno

Tak zrovna začíná nový ročník Premier League a po delší době to můžu sledovat .

Uběhlo asi dvacet minut zápasu LIV - NOR a to si člověk uvědomí, jak má vypadat fotbal...

V podvečer jsem chvilku sledoval českou kopanou ZLN - TPL a vypadalo to poněkud jinak.

Chápu, že to nelze moc srovnávat, ale i tak.

Odesláno

Tak Sparta tento týden aspoň hraje fotbal, Plzeň si hraje na zahradní trpaslíky.

Odesláno

Já měl za to, že když vstřelíš na půdě soupeře 1branku, tak můžeš doufat v remízu (u průměrného celku), tady dají 3 a stejně puknout... Hoši myslete si co chcete, v té Spartě je něco špatně... 

Dneska se na to aspon dalo divat. Sparty je mi trochu lito. Ale ctyrka je dost, s tim se proste nevyhrava...

Odesláno

Každej řešil Celtik pro Slavii a ejhle, jedeme do Rumunska. To bude zajímavé, teď by se Uhrin ml. hodil. Aspoň jako poradce.

Odesláno

Každej řešil Celtik pro Slavii a ejhle, jedeme do Rumunska. To bude zajímavé, teď by se Uhrin ml. hodil. Aspoň jako poradce.

kastrol je na nic i jako poradce. Když trénoval v Plzni, tak shořel s Rumunama jak papírovej čert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...