bandicoot Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 LIV-CHE to je teda pěknej fotbal, běhaj, přesně přihrávaj, chytře střílej, skvěle bráněj... To tu nemamo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 LIV-CHE to je teda pěknej fotbal, běhaj, přesně přihrávaj, chytře střílej, skvěle bráněj... To tu nemamo.Bacha na to, je to návykové :-), aby ses zbytečně nenadchnul před dneškem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Bacha na to, je to návykové :-), aby ses zbytečně nenadchnul před dneškem :-) Tvl, Bandi je kovaný Sparťan...Ten je na zklamání zvyklý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 marosh, on 15 Srp 2019 - 08:31, said:Tvl, Bandi je kovaný Sparťan...Ten je na zklamání zvyklý.Jj, naštěstí jsem i dost starej, abych měl na co vzpomínat. Pokud bych si dneska měl vsadit na český tým, tak nejspíš na Bolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Jj, naštěstí jsem i dost starej, abych měl na co vzpomínat. Pokud bych si dneska měl vsadit na český tým, tak nejspíš na Bolku.V tom případě máš u mě pivo jestli Bolka postoupí ( já Plzeň ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já jim věřím všem. Nepostoupí nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Taky myslím. Antwerpy doplatí na novackovskou daň a Plzeň dnes vyhraje 3:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak Plzen asi gola da, ale tri ? Neverim, ze postoupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Tvl, Bandi je kovaný Sparťan...Ten je na zklamání zvyklý.Hmmm... taky už si skoro zvykám.... Nevíte někdo, kde by se dnešní zápas Sparty dal sledovat? Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Postoupí. Prej po Slovácku dostali hráči kartáč jako prase. Takže očekávám enormní nasazení. Hubna bude fandit v kotli... Tak to asi hráči budou brát vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak vazne to brat budou, o tom nepochybuji. Jen si myslim, ze Belgani to nepusti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Postoupí. Prej po Slovácku dostali hráči kartáč jako prase. Takže očekávám enormní nasazení. Hubna bude fandit v kotli... Tak to asi hráči budou brát vážně. Dobře, jsi fanoušek. S tou Tvou Viktorkou asi i dýcháš, ale fakt na to nemají.Ani Sparta nemá takové umělce na stoperu, jako je Pernica. Kdyby byl Hubník možná. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já budu optimista a doufám, že postoupí všichni tři. Tipy: Bolka 2:1, Plzeň 3:1 a Sparta 2:3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Já jim věřím všem. Nepostoupí nikdo.Ty woe :-), s tímhle přístupem bych dneska k TV ani nesedl, nesledoval internet. Prostě ač mám podobnej názor jako ty, věřit musím.Bandimu to pivo rád koupím, když se spletu.Věřit musím, jako věřím tomu, že je to tu fórum gentlemanu. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Správně, naděje umírá poslední..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Ja teda to mam tak, ze Spartu nesnasim a doufam, ze vypadnou, Plzen je mi jedno a co je kuwa Boleslav nevim. Takze jsem k klidu :-) Me zajima jen Slavia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já to mám tak, že jsem celoživotní sparťan a v mezinárodních pohárech fandím všem českým týmům...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Dobře, jsi fanoušek. S tou Tvou Viktorkou asi i dýcháš, ale fakt na to nemají.Ani Sparta nemá takové umělce na stoperu, jako je Pernica. Kdyby byl Hubník možná.zase to tolik nezeru, ale beru to, že antwerpy jsou v tomhle nezkušený. Už u nich nás mohli krásně dorazit a místopředseda toho zalezli a bránili výhru 1:0. A to se jim dnes vymsti... Věř mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Nevíte někdo, kde by se dnešní zápas Sparty dal sledovat?Odpovím si sám :-) http://livetv.sx/enx/eventinfo/829052_trabzonspor_sparta_praha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já to mám tak, že jsem celoživotní sparťan a v mezinárodních pohárech fandím všem českým týmům...... :-)Ja v podstatě tak, kromě Sparty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se