Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak Zenit, Šachťar, Zahreb a Slavka nebo Liverpool, Real, Inter Milan a Slavka?

Posted

Ta druhá varianta nee, ta by nám nastavila neúprosne zrcadlo. Něco hratelnejsiho.

Posted

Tak aspon jeden zástupce v pohárech.

Gratulace sešívkám a snad bude los milosrdný a budou hratelní soupeři a ne nějaká skupina smrti, viz zminovaná Liver, Real, Inter :) 

Posted

Dneska v Edenu zazitek az na teply pivo a skoro syrovou klobasu.

Za me LFC, Benficu a Inter a jsem hepy jak dva grepy.

Posted

Prima, ze se to povedlo. Chtelo by to do skupiny dva velkokluby, aby meli fanousci i hraci poradnej zazitek a jeden hratelnej tym pro boj o jarni cast EL.

Posted

tak je to fajn,fotbalový podzim bude divácky docela náročný - Dej gól Slávie... :notworthy:

:clap:

Posted

Prima, ze se to povedlo. Chtelo by to do skupiny dva velkokluby, aby meli fanousci i hraci poradnej zazitek a jeden hratelnej tym pro boj o jarni cast EL.

Jako dneska uz bez nejaky euforie - a proc ne postup dal v LM? Myslim, ze Slavia na to mancaft ma.

Posted

Jako dneska uz bez nejaky euforie - a proc ne postup dal v LM? Myslim, ze Slavia na to mancaft ma.

Takovej optimista nejsem, ale ve skrytu duše si říkám proč nepostoupit dál :-)). Někdo nás podcení, někde se ukopneme,..... Realita může bejt jiná, ale i tak je postup paráda.

Moje přání : Barca, Neapol, Bruggy. 

Posted

Bomba los pro ty kluky. Snad nedostanou pokaždé desítku a třeba i daji nějakej gól nebo i bodik :-) Ale bude to pro ne i pro nás dobrej zážitek.

Posted (edited)

Pecka. Neni tam lepsi skupina. Tohle je fakt narez :D

Ted jeste nakopat "spagetky" do riti a zahrat si na jare !

Edited by honza71