Jump to content

Recommended Posts

Posted

klobouk dolu před Olmikem, že ustáli pasáž hry, kde v obraně neskutečně hořeli a za jejich produktivnost, 3x střela na bránu a 3 zásah. Sparta se asi dále hledá, možná by to chtělo hledat i útočníka a ne jen stabilní obranu.

Kluci a jak se vám kouka na fotbal s tím video rozhodčím, když se to zavedlo bude to opruz, ale ok. Ale ted mi přijde, že každou chvíli něco zkoumal u videa. V prvním poločase to byla každá druhá akce či zákrok a ty přerušení byly na mě nějak dlouhe.

Posted

A navíc jaký jsou to dementi. Když teď sleduju ten basket a inteligentní rozhovory našich sympatických hráčů, tak si říkám, proč kurva sleduju posledních x desítek let fotbal? Hrajou trapně, alibisticky, samý přihrávky na Vaclíka... To ten basket s odpočtem do střely... to mě teda překvapivě baví násobně víc.

Posted

Ještě že jsem tam nejel, asi mě bude stačit příméj zážitek v úterý :-(.

Posted

Ještě že jsem tam nejel, asi mě bude stačit příméj zážitek v úterý :-(.

Ani zadarmo ne. Na basket jsem se těšil,ale tady jsem nějak zapomněl a koukám až na druhý poločas. Proč jsem si vzpomněl ....

Posted

Hlavně si nemůžu pomoct, ale tohle není trenérem, ale tím matrosem, co postava na hřišti. S tímhle by i Mourinho měl hodně práce.

Posted

Skoda slov. A vam, co jste na to cuceli, to patri. Jste nenapravitelny pitomci :D

Ještěže jsem nerozuměl všemu co kdo řekl okolo mě. Bohužel některé řeči a posunky jsou mezinárodní :-(. I tak mě to štve.