Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tak derby bude s divákama. Doufám v pořádnej fotbal, že se oba hecnou a něco předvedou.Výsledek je snad jasnej :-)))) Sparta se konečně chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Sparta se konečně chytne To by se hodilo max vám :-))) a ještě jen na jeden zápas, že ? Upraveno 4. března 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 To by se hodilo max vám :-))) a ještě jen na jeden zápas, že ?preeesne se vám musí trochu rozklepat nožičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 preeesne se vám musí trochu rozklepat nožičky...Ty už se ve fanouškovském sektoru klepou všem, o to mít strach nemusíš :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ty už se ve fanouškovském sektoru klepou všem, o to mít strach nemusíš :-).No každopádně aspoň by byla zajímavější nadstavba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak co, bude dnes Sparta bodovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Já to vidím na plichtu... Sparta se snaží, má Bořka, a Slavia je oslabená a na plichtu to bude asi stačit... teď Slávku podržel VAR, protože Plzeň do toho tlačí před oponou i za oponou, takže si myslím, že Slávka má obavu, aby se jí Plzínka ještě nedotáhla... Prohra by Slávku totálně nahlodala, protože na jaře je marná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Fotbalovou hantýrkou bych to derbíčko viděl: kdo dá góla vyhrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 A je tam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 89Slavia obléhá soupeře na jeho polovině, ale zatím se nedostává na dostřel. Nákopy do plných letenská obrana snadno odvrací. když jsem četl tohle, říkám si...woe zas dostanou gól na konci. no a je tam. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 tak nakonec dva góly a je to plichta... přiznám se, že jsem fandil na výhru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Už ani nevím, kdy naposledy vyhrál tým kterému aspoň trochu držím palce... fotbalový Zlín je tragédie, Sparta je jen o trochu lepší a to jen pro to, že má 26x vyšší rozpočet...No nic, musím přepnout na hokej, třeba letos tu Olomouc vyřadíme. Upraveno 8. března 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Bolej mě oči a obě. Aneb, jak za 4 kola pr...t z náskoku 8 bodů.Za bod jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Pěkná práce...oba týmy ztráta 2 body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Pěkná práce...oba týmy ztráta 2 bodyA tu Plzeňskou včerejší prasárnu hodnotíš jak? Upraveno 8. března 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Pěkná práce...oba týmy ztráta 2 bodyV to samé doufám v dalším kole :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 A tu Plzeňskou včerejší prasárnu hodnotíš jak? stejne jako tu dnešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 V to samé doufám v dalším kole :-). kdepa...nalomena Sparticka dostane klepec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 stejne jako tu dnešní...Já se ptal na Plzeň, ale to je vlastně jedno... když se budete fakt snažit, třeba si ten titul opravdu koupíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Já se ptal na Plzeň, ale to je vlastně jedno... když se budete fakt snažit, třeba si ten titul opravdu koupíte. Čínu nepreplatime,neboj...ale když chceš vědět muj názor,já bych uznal gól jak včera,tak i dneska. Bohužel pravidla VAR mluví zjevně jinak...Mě jen zaráží,jak včera Slavisti kvileli na všech frontách, ale dneska to rozhodnutí bylo vlastně cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se