Arthur N. Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak Welsani ty Belgicany krutoprisne smazli. Pro mne prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Take, ale zaslouzene...Moc si preju, aby sli i pres Portugalce.Souboj Ronaldo - Bale bude zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Famozni vykon! To je neskutecne prekvapeni a moc jim fandim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Hrozne tu ti polaci rvou, tak jim asi preju, aby prohrali ...Francie, cerven 2016: Polaci rvou ozrali v kempu, rvou ozrali ve meste, potaceji se ozrali po plazi, kurwa je kazde druhe slovo. Nikdo jiny se tu jako prase nechova. Je dobre, ze uz je tomu konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Wels a Island - to je budoucnost fotbalu - žádné primadony, ale hrají srdcem! A o tom to je!!! Jenže to ty ostatní primadony nechápou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Nesledoval jsem,ale je to velké překvapení. Honzo,dobře jsi to napsal. Tohle vtloukám klukovi do lebky,ale asi nejsem moc úspěšnej. Nevím kde se to v nich bere. Kopačky,pačesy no a tetování zatím neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Videl jsem to asi jen do 50. minuty, ale stalo to za to.Takhle se hraje fotbal. Oba tymy sly vitezstvi naproti, nikdo se tam nevalel.Treba to mistrovstvi nakonec celkove nevyzni tak nudne, jak to vypadalo po zakladnich skupinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Včera Wels úplně suprovej - oboustranně fotbal jako břitva a Wels dokonalou obranu a perfektní úspěšnost v šancích - téměř přes kopírák s Islandem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Dnes Itálie a zítra Island a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Myslim, ze to spagetky nezvladnou, ale na zapas se tesim. Italskej trener vyskladal muzstvo dobre, ty kluci chteji hrat, takze by na to melo jit koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Nemce jsem ve fotbale nikdy nemusel, ale posledni dobou se mi ten jejich styl zacina libit. Podle me ty spagetky dnes porazi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 sedím tu v Itálii na terasce a popijim...už se na ten dnešní mač tesim....spagetky vyhrajou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Norimberské klobásky neporazili špagetky na soutěžní úrovni 50 let. Dnes by mohla zůstat tradice zachována. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 (upraveno) sedím tu v Itálii na terasce a popijim...už se na ten dnešní mač tesim....spagetky vyhrajouDobře, že jste v pořádku dojeli. Fandit Italům v Itálii je nejlepší možný nápad, já si to tam s nimi v hospodě strašně užívám když tam zabloudim :-) 2:0 pro špagetky tipuji... Upraveno 2. července 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Koukam,ze jsem tady jedinej ,kdo to preje skopcakum:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tak dnes je mi to vcelku jedno,ale zítra mám favorita jasného- Island! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Do prčic už ale s tímhle Eurem, já sázet tak se zítra stěhuju pod most...šajze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Škoda že se do statistik nezapočítává počet promluvených slova a gest. V tom by Italové suverénně vedli,a to včetně trenéra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 vzdy ked niekomu drzim palce, tak v penaltach prehraje. takze aj taliani teraz prehraju Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Jo!!!!! Je to tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se