Frantik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ja bych chtěl ManU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 A já bych chtěl světový mír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 A já bych chtěl čepovaný pivo a klobásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Před hodinou, guzmic napsal: chtěl čepovaný pivo a klobásku. Přesně to jsme řešili s kámošem na dálku: sedět u toho v nějaký knajpě, to by byla paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tak nakonec Rangers. Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Slávie klidně může zase postoupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Rangers spousta lidí podceňuje, ale trénuje je skvělý Gerrard a hlavně v domácí soutěži a Evropské lize ještě ani jednou neprohráli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 1 hodinou, Luban23 napsal: Rangers spousta lidí podceňuje, ale trénuje je skvělý Gerrard a hlavně v domácí soutěži a Evropské lize ještě ani jednou neprohráli. Jojo, víme. Taky před 4 lety byl ve třetí skotské lize. My žijeme pohádku a ta vypadá hratelneji než dostat MU či AC. Uvidíme, jak to dopadne. Každopádně, pro mě je Rangers tým mého mládí, fandil jsem jim jako Barceloně a Liverpoolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 5 minutami, kuncák7 napsal: Jojo, víme. Taky před 4 lety byl ve třetí skotské lize. My žijeme pohádku a ta vypadá hratelneji než dostat MU či AC. Uvidíme, jak to dopadne. Každopádně, pro mě je Rangers tým mého mládí, fandil jsem jim jako Barceloně a Liverpoolu. Souhlasím, vypadají "hratelněji". Jen bych určitě nebyl takový optimista. Nejlepší by určitě mohlo být Molde. Na druhou stranu když si Trpišovský Rangers přál, tak asi ví proč. Každopádně já taky budu fandit samozřejmě Slávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Je samozřejmě jedno, jestli jsou papírově hratelny nebo ne. To u Lesteru bylo taky. Ale je to super jmeno a budou to super zápasy. Teda pro nás Sesivky samozřejmě Ať uz to dopadne jakkoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Jak to dopadne vím přesně už teď, po druhém zápase postoupí buď Slavie nebo Rangers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 No dneska Slovácko a koukám, ze to bude oříšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 To bude pošéfovaný.... neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Aha, jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tak konečně je teď ten výsledek správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 No ale byly to nervy trochu Ale cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Měli jste namále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 jo ti Rangers, to bude nepříjemnost, zlatej Celtic ve formě se Spartou, tvl. dyk ta Granada byla tak blízko.... Pořádný teplo místo skotské plískanice a rezavé vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Právě teď, eloga napsal: jo ti Rangers, to bude nepříjemnost, zlatej Celtic ve formě se Spartou, tvl. dyk ta Granada byla tak blízko.... Pořádný teplo místo skotské plískanice a rezavé vody... Tak tohle nám u TV může bejt celkem jedno :-)).Na víc to tedy nevidím ( pokud se tedy nezjistí nějakou studií, že vznikla další mutace viru, co se přenáší pomocí TV ), to pak budem poslouchat radio přenos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se