kuncák7 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Nekomu fandit musis:) jinak je zapas o nicem!Neni, vychutnam si fotbal ( jsem proste alergickej na cokoli z Realu, i kdyz Bale si to u me zatim nepoto, ale stejne ). Neni v tom logika, ale v cem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Wales vyhraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Docela nuda zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Doufam, ze nebudou pencle, protoze pak nevstanu do zamestnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Do prcic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 hmm tak cr7 paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Portugáši jsou od začátku na koni, sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 tak to byl fofr....a je po zápase.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Takticky slusny, snad ten wales jeste neco vymysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Mě se ten fotbal celkově líbil, no a Pora si to zasloužili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 zejtra Německo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Furt mi v náhledu nepřečtených vláken naskakuje poslední fotka, což je ultrahnusna fotka nějakých smradlavých hnátů. Tak sem s dovolením hodím něco méně mizofilního. A když fotbalové vlákno, tak něco z fotbalového chrámu. Coldplay at Wembley 15/06/2016. Upraveno 6. července 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Hasňo díky moc!ty hnáty,to už se nedalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Chlapi sází někdo z vás na fotbal? Já jen příležitostně, ale na finále si vsadim, tak by mě zajímalo jak jste na tom vy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Jojo, sazim obcas taky :-).Dnes to Nemecko, zas si to vychutnam z pozice nezaujateho, nemusim ani jedny. Tak doufam jako vcera v docela slusnej fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Á je to tady, ale komu fandil sakra? Tak Německu no, mám tam více kamarádů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 zatial frantici hraju pekne. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Typujem nemcov. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Jj, nemci je daji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 a je tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se