kuncák7 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 3 hodinami, guzmic napsal: Jsou to žebráci.... fotbal aj hokej jde ve Zlíně do prdele. Místní klub v PB hraje první ligu házené, jdu studovat pravidla. :-)))). To tě bavit nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Tak další derbíčko na obzoru :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tak na Pepu............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Když nám k potvrzení titulu pomůže nemohoucnost rivala- k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) No jsem zvedavej jestli "Krkovicka" dokaze dostat Spartu na druhe misto. A hlavne, jestli v ni odtrenuje celou pristi sezonu . Bude mit s tou bandou lenochu dost prace. Upraveno 2. května 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 9 minutami, kuncák7 napsal: Když nám k potvrzení titulu pomůže nemohoucnost rivala- k nezaplacení. No ale i tu Plznicku drtime zatím Mistriiiiiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 1 minutou, honza71 napsal: No jsem zvedavej jestli "Krkovicka" dokaze dostat Spartu na druhe misto. A hlavne, jestli v ni odtrenuje celou pristi sezonu Urco, dle citací na jejich fóru je to odborník, co je pozvedl :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 1 minutou, Frantik napsal: No ale i tu Plznicku drtime zatím Mistriiiiiiiiii Těm bych rád dopřál sezónu bez evropských poháru a jsem spokojenej :-)). Jenže to je daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Gratuluju k titulu, hadráři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Diky vole, toho si kurva ceníme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) Franta tvé poděkování jistě ocení :-). My ostatní též děkujeme. Byl rychlejší Upraveno 2. května 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 (upraveno) Trhá mi to srdce, ale Slavie Praha je nejlepší klub v ČR, gratuluju k titulu. Ale vlastně, furt lepší než Plzeň. Upraveno 3. května 2021 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Hele, nekopej do mrtvol.... Gratulace sesivkam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 což titul do edenu, jasná zpráva, ale kauza Kúdela, na tom ještě závisí hodně věcí kolem, já jen doufám, že z těch 10 mačů mu snad sleví nebo to celé nějak dopadne úplně jinak a s lepším koncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 34 minutami, eloga napsal: což titul do edenu, jasná zpráva, ale kauza Kúdela, na tom ještě závisí hodně věcí kolem, já jen doufám, že z těch 10 mačů mu snad sleví nebo to celé nějak dopadne úplně jinak a s lepším koncem. Prý tam šance na snížení je, nicméně ME vidím špatně. A Sparta prý dělá výprodej- Plavšič jedná se Slávií :-))). Jestli je tohle pravda, tak už ani ten smích není vtipnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Kudelovi to asi nesnizej, to by se progresivisti vsech zemi posrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 by mi to ani nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Hm :-)))). 3-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 ...už by o té Spartě mohli méně na těch internetech psát. Titulků tři dupky a fakt jsou z formy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Jsou to lenosi a Krkovicka uz ma taky nejlepsi za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se