African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 No teda, zajímavý závěr půlky, ale fotbal pěkný, moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Fandim Nemcum, takze postoupi klasicky Frantici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Zatim nejslabsi clanek - rozhodci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Tak to je mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Tak aby ti frantici smazli ty portugalce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Scheiße... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 A bola to ruka, či nie? Trčím na hoteli, pozerám na biednom digitále a videl som akurát kopu kociek, naháňajúcich malú kocku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 No, asi byla, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Tak potom je to v poriadku, ordnung muss sein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Richtig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 A ve finale drzim palce francouzum, Francii mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ale jo, ať to kluci francouzský vyhrajou, Didier je sympaťák a klobouk dolů jestli přidá k titulům jako kapitán i tenhle coby trenér (navíc zase doma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Ruka tam byla, dle mého trochu necitlivě posouzená, ale byla. Každopádně- německo mělo dost času na to reagovat a dát gol, nedalo a tak finále Francie- Portugalsko. Docela se těším a za mě má sympatie též Francie ( i když je pravda, že šampon se chová k fanouškům tak, že mě tím vyráží dech a upravuju na něj pozvolna názor). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 preju to domácím Afričanům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tak já teda budu fandit tomu nejkrásnějšímu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Parádní zahájení dnešního večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 A je to tady, čekám krásný fotbal, kdo vyhraje mi je už úplně šumák, přál jsme si ve finále někoho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Taky je mi to vcelku jedno, ale asi to přeji Francii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Tak zapas bez nervu. Konecne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 mám vsazeno...Francie výhra na penalty....tak šup na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se